Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Bakismåndag och bebismys!

 Igår kväll somnade jag i soffan helt utslagen. Imorse när jag vaknade kändes det som jag var bakis men festen måste jag totalt missat. Tvingade på mig träningskläderna och hade tanken att träna. Jag har fortfarande träningskläderna på mig men har inte svettats ett dugg. Jag har spenderat dagen med att städa, tvätta och laga mat. Fasiken!

Ikväll ska jag träna det är bara så.

Men vi har ju hunnit med så mycket annat också. Busat och gosat 🙂

Colin och Tuva-Li ♥

”Mamma snart ställer jag mig upp går”

Inte utan min mask…

Jag pratade med Anna en stund på telefon, Anna som skriver cancerbloggen. Det var länge sedan vi pratade nu, det var kul att höra hennes röst igen. Hon berättade att hon hade haft det superfint på bröstcancer galan. Jag hade gärna varit där men kunde inte. Hon hade få se jätte många olika artister uppträda. Och även fått en stor bukett blommor av Renee Nyberg. Hon lät glad när hon berättade om sin kväll och det kändes fint att höra.

4 reaktioner på ”Bakismåndag och bebismys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *