Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tröttmössa på!

image

Farsdag firande och söndagsmys. Tråkigt väder men det gör ingenting. Idag är en sådan dag då jag helst bara skulle vilja krypa ner under en filt läsa en bok och dricka en kopp varm mjölk. Hade jag haft en trädgård så skulle jag kunna tänka mig att greja iden idag. Alla är lite småtrötta, våra sjukdomar sätter sina spår. Charlie har fortfarande feber men är lite piggare i alla fall. Engla-Freja mår bra nu säger hon och har lagt all sin tid på att pärla sina hörlurar idag. Colin snorar, Adam leker, Wilson spelar spel, Tuva- Li sover, Victor grejer med sin dator och Oliver är hos sin pappa.

image

Själv ska jag nog sätta mig vid skrivbordet och måla lite. Kanske plöja igenom lite mejl? Jag ska i alla fall göra så lite som möjligt…

0 thoughts on “Tröttmössa på!

  1. Hej

    Jag är en ”tant” som följer din blogg stenhårt =) Ni har blivit så fina du och Micke. Jag bär på övervikt som jag skulle behöva bli av med pga diabetes som jag fått på gamla dar. Men sötsuget är starkare än mig dessvärre. Jag är 65 år och vill bli av med det en gång för alla. vad åt du istället för att lyckas i början för att låta bli godis och kakor? Håller du och Micke er ifrån sötsaker helt nu? Kram på er

  2. Jättefina!!!! Har sagt de förrut:Micke ser ut som en helt ny man!!Du är oxå jättefin men du har varot smal i omgångar o Micke har jag aldrig sett så här smal,därav att man hajar till lite extra..Jättefia ihopa är ni!!Lillan är jättelik storasyrran o Colin så lik dig o älsta barnet(Oliver?)Kram Monica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *