Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Ugglor ♥

Hade en liten prinsessa som var mammasjuk ikväll. Vi gosade ner oss i soffan och fick en stund av egentid när jag ammade.

Redan lördagkväll, var tar dagarna vägen egentligen? Glömde nog att blogga igår? Glömde dessutom tvätten i tvättstugan och ställde in smöret i kryddskåpet. Snurrigt värre!

Det mycket nu. Tänkte jag skulle börja planera inför ett dop för lilla Tuva-Li. Hon är fem månader nu och vill inte vänta allt för länge till innan hon döper sig. Kanske ett decemberdop? Så är det väl dags att börja med lite julklappsinköp också. Vi är alltid ute i sista stund, alltid! Men jäklar alltså, den här gången det här året ska det inte bli så. Den här månaden ska allt bli klart. Tänk att bara få njuta av julmånaden och vet att man inte har något att stressa upp sig för. Underbara tanke!

Alla barnen sover nu så jag ska gosa ner mig i soffan med min stora kärlek ♥

Jag har en liten förkärlek till ugglor, jaja jag vet att det har varit jätteinne nu ett tag nu. Men visst är dom söta. Jag har målat tavlor med ugglor på som jag ska visa någon dag, en del av er har säkert sett lite av det på instagram. Hittade för ett tag sen en tröja med en flerfärgad uggla på, måste bara få visa upp den. Den är såå adorable!

Och innan jag glömmer så hittar ni den HÄR

0 thoughts on “Ugglor ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *