Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Min lille fotograf!

Vi har haft en ganska lugn dag. Adam råkade ut för en liten olycka igår (somalltidlilleAdam) och därför så hindrade det oss från att göra några större utflykter.

Ja det var inget jätte allvarligt. Han ramlade i hallen och fick ett jack precis på knäskålen. Jag frågade vad som hände eftersom jag inte såg men Adam kommer inte ihåg. ”Jag började bara att gråta sen kom blodet” eller tvärtom? Det blev i alla fall så pass djupt så jag tyckte det skulle sys. Fick ringa efter Micke som hade bilen till jobbet.  Efter en stund på akuten så kom dom hem. Det kunde blivit några stygn, men som tur va så fanns det en sköterska som var en hejare på att klistra.

Wilson har varit fotograf idag. Jag märkte inget först, han är en liten luring den där busungen! När han inte smygfotograferar så brukar han spela in oss på ipaden. Haha, vad ska det bli av honom, paparazzi?

Men jag måste säga att han var rikitgt duktig på att fotografera eller vad tycker ni?

Och så fylldes det på i soffan…

Så här kan det se ut en vanlig torsdagkväll hemma hos oss, några ipad, några barn och giraffen 🙂

0 reaktioner på ”Min lille fotograf!

  1. Hej Madde! Härligt att ni är många i soffan.Fin blogg har du . Var rädda om er. Kram från en som älskar er alla.Akta dig för avund! Kram!!! DU hade så rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *