Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Vaken!

image

Lilla hjärtat väckte mig som vanligt tidigt. Undra om hon kommer ha samma vakenmönster sedan? Fick just ett sånt där aha ögonblick – jag ska snart ha barn. Jo jag borde ju veta om det vid det här laget kanske, men det var mer aha jag ska snart föda barn – aj! Och jag hatar att få kommentarer som ”äsch du har fått så många barn så dom ramlar väl ut” Fast nej så är det ju faktiskt inte. Även om msn kan tycka att det borde vara så. Det är mera tvärtom, kroppen brukar inte ha kvar samma styrka i musklerna som innan. De slits varje gång och det är svårt att bygga upp dom igen. Precis som livmodern jobbar med att dra ihop sig efter förlossningen, ju flera barn man fått ju svårare är det. Eftervärkarna är galet jobbiga. Kommer ihåg när Wilson kom, jag trodde det skulle komma en bebis till pga dom där eftervärkarna som överaskade mig. Så joo jag ska visst hänga på en förlossning snart 🙂 Men nu ska jag trassla in i en dusch, godmorgon…

0 reaktioner på ”Vaken!

  1. Drick hallonbaldte, det har gjort att mina eftervärkar har varit nästintill obefintliga! GULSVÄRT!!
    Men tror man måste ha gått in i vecka 38 innan man bröjar dricka det!

  2. Drick hallonbladte, det har gjort att mina eftervärkar har varit nästintill obefintliga! GULSVÄRT!!
    Men tror man måste ha gått in i vecka 38 innan man bröjar dricka det!

  3. Drick hallonbladste, det har gjort att mina eftervärkar har varit nästintill obefintliga! GULDVÄRT!!
    Men tror man måste ha gått in i vecka 38 innan man börjar dricka det!

    UTAN massa stavfel!

  4. När jag skulle få mitt andra barn fick jag också en såndär ”ojdå- han ska UT också – aj!”-känsla o när det väl var dags vågade jag inte krysta ordentligt för jag visste vad som skulle komma.. Förlossningen gick ändå bra, men blev chockad över eftervärkarna som jag inte hade haft alls med första barnet.. Men nu kommer det stora MEN-et: Jag hade HELT glömt hur jobbig amningen var i början så nästa gång ska jag inte oroa mig för förlossningen utan för amningen… Hur har det varit för dig med amningen?? Gjort ont? Kram på dig o lycka till! Ps – saknade er familj i ”Familjen Annorlunda i år”!!

  5. Skulle vara jätte roligt om du kunde göra en förlossning historia sen. Jag är livrädd för själva förlossningen och jag vill verkligen inte vara det!! KRAM

  6. Hej Madeleine!
    Jag har en fråga. Som förstagångsgravid så är det många frågor som snurrar i huvudet. Men framförallt är det en som jag så gärna behöver tips på. Det gäller sömnen.
    Jag har läst att man ska undvika att ligga på höger sida som gravid. Hur sover du?
    Jag älskar att sova på höger sida men vågar ju inte det i nuläget och det medför otroligt dålig sömn.
    Vore tacksam för svar.
    Hoppas du mår bra o att bebisen snart tittar ut 🙂

  7. Jag känner helt igen mig i din beskrivning, har beräknad förlossning den 1 maj och ska föda mitt tolfte 🙂 barn. Jag laddar alltid up med en massa alvedon i BB väskan sen tar jag bara två tabetter en stund innan amning så överlever man de första dygnen som är vär st. Jag har fött många barn men alla förlossningarna har varit olika och jag kommer ihåg allt i detalj. Jag önskar dej lycka till !

  8. va roligt att läsa…jag själv har oxå börjat fatta att nu är det ju dags o föda snart igen.. o min kille bara suckar o undrar va jag trott egentligen?
    Jag kämpade så för att vi skulle bli gravida så snart som möjligt efter sommarn o nu fattar jag inte att det ska komma en bebis..?? Jooo, klart jag gör men det var ju ändå 6 år sen vår 1a o enda son kom…väldigt annorlunda o känns som första ggn man ska få barn igen…jag ska föda igen! Omg, hoppas verkl det går lika snabbt denna ggn…men är rädd för att det kanske går för fort o vi inte hinner in till bb..o jag kanske ska ta o fixa i ordning byrån till bebben. det är ju bara 2 v kvar o vi har precis skruvat ihop spjälsängen…ojoj,, jag har o göra lite nu. har iaf rensat i förrådet o slängt en massa skit 🙂
    Lycka till nu! Hoppas vi får våra små snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *