Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Filmtävling för er med lite större barn!

Bli en av tre vinnare av två stycken filmer från Dreamworks! För att vara med och tävla behöver du bara skriva en motivering nedan! Tävlingen pågår tom söndag den 15/4! Så tävla nu och lycka till!
niceville-realsteel

0 thoughts on “Filmtävling för er med lite större barn!

 1. Åh, vi behöver lite avkoppling hela familjen tillsammans efter en hård vinter med mycket sjukdomar och en del av familjen på resande fot av och till. Längtar efter att sjunka ner i soffan och bara mysa! :)
  Fin blogg och familj du verkar ha förresten!
  Ulrika

 2. Hej!
  Skulle gärna vinna dessa filmer, skulle vara kul att få nya filmer till våra familjemys stunder. Tyvärr har vi haft lite dåligt med såna tider eftersom lilleman har varit sjuk, men är på bättringsväg.
  Så håller tummarna denna gång.
  Ha det bäst!
  Med vänliga hälsningar Pia

 3. Jag vill vinna för att jag vill titta på något nytt och spännande när jag vankar runt med bebis på nätterna

 4. Åh, jag har precis läst ”Niceville” och vill gärna se filmen! Min tonårstjej vill också se den. Vet att 15-årige sonen har uttryckt en önskan om att se den andra filmen.. Kommer bli så att tjejerna i familjen ”tvingar” motvilliga killar/män att se ”Niceville” medan tjejerna gärna ser ”Real steel” Betyder det att tjejer har en större bredd? 😉

 5. Jag älsaar båda filmerna så det kan vara en poppis som en fredakväll film med mina älsta bar Johan Märta Jossan Peter

 6. Jag skulle bli himla glad om jag van . Precis som du så har jag ganska många barn . Ibland är det svårt att hinna med att allt och alla. Så att vinna dessa filmer skulle vara jätte bra för mig och mina fyra tonåringar. Du skulle vi faktiskt nästan vara tvingade att sätta oss i soffan tillsammans. Eftersom vi faktiskt vunnit en bloggtävling.

 7. Vill väldigt gärna vinna… har en 15 årig tjej o en 11 årig kille, behöver jag säga mer…. 😉 // Anette

 8. Jag älskar film och skulle jättegärna vilja ha de båda, men som fattig student (studerar till undersköterska) har jag inte råd med så mycket film och jag inte med filmtittandet lika mycket som jag hade velat.
  Det är synd för det är ett av mina bästa sätt att koppla av på!

 9. Åh detta skulle jag vilja vinna. :)
  Skulle vara perfekta presenten till min sambos lillasyster som fyller 12 år. :)

 10. Hej…
  Då killarna är bra fler än tjejerna i denna familjen vore det jätte kul att vinna filmerna..då killarna fullkomligt skulle älska real steel.Dessutom finns det ju en film till oss tjejer med..Skulle sååå gärna vilja se niceville.
  kramar susie i småland <3

 11. Hej Madde

  Jag är ensam syster till 6 bröder och skulle gärna vilja vinna ”Real Steel” till mina syskon som är i åldrarna 13-37. Perfekt film som garanterat skulle bli favorit!

  Kram från Anna i Vässan

 12. hej
  jag och min son på 11år älskar film kvällar på helgerna
  så en ny film skulle göra oss båda glada
  ha det bra

 13. Nu är storebror less på tjejjernas Hello Kitty och bollibompa och önskar vinna Real Steel. Kramar från Viktor storebror till Mathlilda och Elin.

 14. Hejsan!
  Jag & min mamma har alltid stått varandra nära, men för snart 2 år sedan gick hon in i väggen & då gled vi isär.
  Just nu är vi tajtare än någonsin, men vi kommer aldrig iväg själva pga 2 vääldigt efterhängsna småsystrar!
  Så, det skulle vara väldigt kul att vinna dessa filmerna så att mamma & jag, bara vi 2 – kan mysa ner oss i soffan & titta på dem – det vore så skönt! – att bara få vara mamma & jag!, för att jag älskar min mamma :)
  Lycka till med allt!
  / Evelina i Småland

 15. Till mina två äldre barn vore detta kanon!
  Svårt att få de att samsas men med två olika filmer behövs det inte!

  Stora kramar Tess W

 16. Vi vet båda vikten av egenlyx när det finns slantar över,
  likväl stårjag och maken hos barnen och funderar på vad de behöver…
  När barnen fått sitt är det dags för vårt,
  då vänder vi plånböckerna upp och ner,
  det kommer några kronor – inte mer!
  Det kan faktiskt kännas lite trist,
  att vi själva i prioteringen alltid kommer sist.
  Så denna småbarnsmor norr om Piteälv,
  som är attans dålig på att unna sig själv,
  kan både tro och tycka,
  att filmlyx från Dreamworks leder till glädjefnatt och hejdundrande lycka.
  För när barnen framåt kvällen har möte med John Blund,
  får pappa och mamma mysa med underhållning ala’ filmstund!

 17. Niceville har jag läst skulle gärna se filmen också desutom se den hemma med mina underbara ungdomar toppen!

 18. Till mina grabbar skulle detta vara perfekt då de alltid blir osams om vilken film de ska se! Bara kunna mysa ner sig i soffan med grabbarna och se film!

 19. Mina barn må vara för små men min make och jag försöker ha barnasinnet kvar! 😉
  Ett par filmer tillsammans i tv-soffan efter att barnen har lagt sig är balsam för förhållandet.

 20. Mina tjejer här hemma älskar filmer likaså jag. Vår dvdhylla är fylld av massa Hello Kitty och Disney princess och nu har tjejerna ÄNTLIGEN HALLELUJA tröttnat på dem och älskar att se otecknade filmer med mer action och spänning och de fnissar i soffan och känner sig så stoooora.

 21. Mina stora barn har varit så duktiga och passat lillasyster när jag varit sjuk och samtidigt behövt plugga så det skulle vara roligt att överraska dem med varsin film.

 22. Det hade varit roligt med att par nya filmer till fredagsmyset för de stora grabbarna när de små sover!
  Sandra med fyra

 23. Är en hårt studerande tjej som skulle behöva en liten ”paus” med lite film tittande!!!
  Ett stort lycka till med bebisen :)

 24. Skulle passa perfekt till min tjej som om ett par veckor skall ha pyjamasparty med chips, popcorne och film =)
  P.s Du e en sååå skön och fin mamma älskar att följa dig du fina tjej =)

 25. Skulle vara underbart med film kväll här hemma med lite nya filmer och kanske skulle detta locka hit mina bröder (som aldrig kommer hit och hälsar på), så kunde vi poppa upp lite popcorn och ha det trevligt tillsammans precis som förr när jag bodde hemma.

  Kram Sanna

 26. Om jag vann dom här filmerna så skulle mina tonårstjejer få bjuda hem ett gäng kompisar & jag skulle fixa chips, godis, dricka, ja allt dom vill ha för att få en kväll att minnas :) Jag brukar säja till mina barn att är dom duktiga & hjälpsamma så belönas det, & det vet dom att det gör. Det senaste året har varit väldigt jobbigt då min man råkade ut för en olycka & hela livet vändes upp & ner. Och under det här året så har tjejerna hjälpt mej & ställt upp till 100 %, det skulle va så kul att få ge dom en riktigt mysig filmkväll som tack :)

 27. En film till mamma & en till grabbarna…kan det bli bättre !!!
  Å som bonus funkar ju båda filmerna att se tillsammans.
  Fredagsmys med film är höjdpunkten på veckan för oss som för sååå många andra.
  Med en vinstfilm skulle det bli extra kul !!!
  Hoppas på tur nu …

  Kram Helen

 28. Min dotter älskar film och jag skulle vilja överraska henne med dessa 2 filmer! Sen kommer ju jag o låna filmerna av henne och titta oxå :)

  Kram
  Eva

 29. Skulle vilja överraska min gravida tjej med en härlig filmkväll i soffan med färsk ananas som hon kan äta dygnet runt nu :) En kväll som hon kan vila lite svullna fötter och ben och bara njuta.Skickar sedan filmerna till mina brorsbarn som älskar film.

 30. Älskade boken Niceville och skulle verkligen vilja se filmen också, eftersom det inte blev av när den gick på bio hade det varit perfekt att vinna den istället!

 31. Hej Madeleine! Här kommer min motivering:

  Jag har sett Niceville på skolbio, för några veckor sen. Den var så otroligt bra, väckte starka känslor, reaktioner och tankar. Skaparna har verkligen fått fram tanken bakom filmen, den är tydlig och det gillar jag. Skulle så gärna vinna filmen, jag har aldrig vunnit en bloggtävling, så jag kunde titta på Niceville med familjen, och visa dem hur bra den är. Jag kan se den tusen gånger om! Och pappa ska upp till Värmland hela veckan, så det hade varit en perfekt överraskning till fredagen, med lite filmmys!

  Den andra filmen passar utmärkt som 12-års present åt min lillebror, skulle vara skönt att redan ha det fixat!

  Kram till hela din familj, och grattis till dottern i magen!

 32. Jag skulle vilja överraska mina tre stora tjejer med en filmkväll så att de inte ska känna att jag har mindre tid för dem nu när lillasyster har kommit…..

  Kram

 33. Är en fembarnsmor som skulle uppskatta filmerna väldigt mycket eftersom vi inte har några tv kanaler att titta på. Lite avkoppling framför tv då barnen somnat skulle vara härligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *