Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Sängen ♥

Godkväll, lite sen uppdatering men nuså är jag här. Idag har vi satt ihop spjälsängen Brio Cot Three till lilla hjärtat ♥. Så har vi röjt upp i Engla-Frejas rum för att ge plats till bebisen. Ja lilla hjärtat ska minsann bo hos Engla-Freja har hon bestämt. Charlie skulle vara med pappa och skruva hela tiden :-) Men det blir nog bra när det blir klart tror jag.

IMG_1781

IMG_1796

IMG_1809

Nu är jag helt färdig i kroppen. Förvärkarna har bråkat med mig nu ikväll. Micke tyckte att v skulle packat klart bb-väskan, så det gjorde jag. Sen åkte Micke och tankade bilen och fyllde på spolarvätska. Ja det har varit på gränsen att jag har ringt förlossningen, men nu känns det lugnare. Nu är vi i alla fall förberedda på alla sätt och vis tror jag. Nu ska jag försöka få lite sömn. Men vi hörs imorgon för då publicerar jag vinnaren av en bildäcks-makeover :-)

0 thoughts on “Sängen ♥

  1. Verkar som Engla-Freja väntar med spänning på sin lilla syster tycker jag det verkar som!:) Inte så konstigt om man bara har en ‘massa’ bröder! 😉
    Kram och glad påsk på er!:)

  2. Vad mysigt det blev i ”tjej-rummet”!
    Men väcker inte bebisen Engla-Freja när hon vaknar på natten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *