Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Disney tävling – Vinn Lady och Lufsen

Vinn Lady och Lufsen!

Nu är det dags för tävling igen! Idag tävlar jag ut 3 stycken Lady och Lufsen filmer! För att tävla ska du skriva vilken Disney film som var din favorit när du var liten och en liten motivering till varför just du ska vinna!
Lycka till! Tävlingen pågår tom 3/4 kl 23:59!

70 reaktioner på ”Disney tävling – Vinn Lady och Lufsen

 1. När jag var liten så älskade jag Disney filmen Skönheten och Odjuret. Tycker fortfarande det är en helt underbar film när vi emellanåt tittar på den med barnen.

  Vi samlar på Disney filmerna. Saknar några stycken och Lady och Luffsen är just en av dem vi inte har.

  Vi har en stor längtan efter att äga en hund. Vore helt klart mysigt att kika på Lady och Luffsen tillsammans med familjen – hundälskare som vi är :)

 2. Min favoritfilm var lejonkungen när jag var liten.

  Jag skulle vilja vinna denna film till min 3åring, dem ända stunder på em/ kvällen som han kan varva ner är när vi startar en film och myser i soffan. Och denna film har han sett en trailer om och sagt att han vill se.

 3. Fina Micke & Molle…. fantastisk film…. ”….vänner? Ja, för evigt!” eller varför inte…. ”Uääää, mask till frukost?!” Ljuvligt barndomsminne, man kan liksom inte låta bli att le när man tänker på det…. man blir alldeles varm i kropp och själ, även om det finns en del bitar i filmen som är hemsk… Men oavsett är den en film som lämnar ett avtryck av värme!

  Lady & Lufsen påminner en del om Micke & Molle – vore fantastiskt att kunna få erbjuda mina egna töser möjligheten till barndomsminnen med en film om fantastisk kärlek!

 4. Min favoritfilm var skönheten och odjuret men också den lilla sjöljungfrun båda finns i dvdlådan här hemma. Lady och Lufsen har jag bara sett en lite bit ur på julafton och jag skulle absolut vilja se den tillsammans med mina barn. /Katarina

 5. Min favorit som liten var faktiskt lady och lufsen. minns en gång när jag var i affären med föräldrarna o såg filmen o ville såklart ha den men blev ledsen för vi inte kunde köpa den just då!! Sen har jag inte tänkt så mycket på den filmen förrän nu när man har egna barn och min dotter tycker om hundar så filmen hade varit passande :)

 6. Min älsklingsfilm från Disney när jag var liten var just lady och lufsen.

  Jag skulle vilja vinna denna filmen för att vi varje fredag har fredagsmys med äldsta dottern och kollar på en ny film varje gång. Så denna skulle passa bra då dottern älskar hundar och denna disny film är faktiskt en av dom hon inte har sett ( trots att jag älskar den) så skulle vara rolig att uppleva gamla minnen tillsammans med henne när vi kollar på filmen och äter popcorn.

 7. När jag var liten var
  Min favorit Disney film lejon kungen! Anledningen till att jag ska vinna är att mina två barn har precis kommit på att Disney filmerna är roliga, så lady och lufsen hade varit perfekt till dem! Som
  Det faller sig just nu är magsjuka, så barnen hade behövt en ny film! Kram kram
  Angelica

 8. Min favorit film som liten var och är fortfarande Lejonkungen…Kommer ihåg att det var första filmen jag såg på Bio med min mamma och jag tyckte det var så pinsamt för mamma Stortjöt när ”mufasa” dör och sen skrattade hon högst av alla när Timon och Pumba kom in i bilden…Jag sjönk långt ner i stolen i salongen då=)

  Jag samlar också disneyfilmer och bara härom dagen fick min stora kille hem lady och lusen som cd saga och han sa då att han önskade sig Filmen också i 5 års present när han fyller år i sommar=)

 9. Åhhhh, det är så många favoriter! Men Lilla sjöjungfrun är väl en av dom på topplistan….
  Blunder och Sebastian gör juh filmen underbar, men sina härliga personligheter!!!!!
  ( precis som timon/pumba och clock/ ljustaken)

 10. Hej!
  Min favoritfilm när jag var liten var Askungen!
  Vill vara med och tävla för att vinna fimen till mina söner, då de älskar hundar och hade varit perfekt kunna ha den och ha en mysig filmstund ihop. Kram
  Vill passa på att önska dig all lycka till när lilla er lilla flicka vill komma till världen!

 11. Min älsklingsfilm var askungen!
  Lady o lufsen skulle mina 2 barn älska att se!!! Vore en perfekt fredagsmyyyys film till vår lilla familj!

  Kram Catta

 12. Bambi på hal is var min favorit. Å varför ska då jag vinna? Jo, för det första så älskar våra barn (4 och 8 år) Disneyfilmerna och sedan så finns det plats kvar i DVD-hyllan.

 13. Djungelboken var en självklar favorit som barn!
  Vill vinna en dvd, som min son kan se,
  Han diggar hundar så denna film är ett säkert kort,
  han kommer slå sig ner i soffan, fort! :-)

  ps. lycka till med lillflickan i magen!

 14. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla! Min favorit Disneyfilm som liten var ju såklart Lejonkungen! <3
  Jag skulle vilja vinna så vi har en ny film som barnen inte har sett ännu så vi kan ha små magiska mysstunder tillsammans vore så kul att få vinna och överraska dom när dom minst anar men mysfaktor på topp!

 15. Hej, min favorit var just Lady och Lufsen då jag redan som liten var väldigt hundintresserad. Sen 1998 fick jag äntligen min egna hund som just var en Lady men hon fick namnet Frida.
  Varför just jag ska vinna? Jo för nu har jag själv en dotter som också älskar just filmen Lady och Lufsen så hur glad skulle hon inte bli om den låg i påskägget nästa vecka =).
  Lycka till med bebisen i magen!
  Kram!

 16. Min absoluta favorit va Lady och Lufsen ! Har sedan jag va liten älskat hundar av alla sorter. Däremot så vart följden av den filmen att jag fortfarande tveksam mot ” rara siameser ” . :-)

 17. Dumbo var min favorit och jag tycker fortfarande att den är lika bra. Sorgligt att elefantmamman fick vänta extra länge på sin bebis och att när han sen äntligen kom så ”dög” han inte i de andra elefantdamernas ögon. Lite som i verkliga livet då kvinnor har en tendens att hacka på varandra och kritisera andra kvinnors val och sätt att vara.
  Önskar vinna filmen som extra barnvaktshjälp då mina stora barn (16,18 & 20) snart kommer att få passa sina 2 småsyskon (snart 2 & 6år) då det är dags för mig att besöka bb och ”hämta hem” (tänk om det vore så lätt & smärtfritt ;)) lillebror :)
  Kram

 18. En film ingen av mina sex barn har sett ännu. Eftersom jag har både små och stora barn blir de små ibland lite för influerade av de stora barnens smak och de har sett alldeles för få bra barnfilmer – den här skulle passa småttingarna perfekt och jag tror att de stora barnen faktiskt också skulle gilla den!

  Ditte

 19. Min favoritfilm när jag var liten var nog lilla sjöjungfrun! Det var också den första filmen jag såg på bio :) Jag skulle jättegärna vinna denhär filmen åt min lilla kille, det är en ljuvlg film som han säkert skulle uppskatta!

 20. Hej, jag vill gärna vara med och tävla av den enkla anledningen att jag kommer bli så himla glad om jag för en gångs skull kan vinna nåt. Dessutom kommer mina fem barn uppskatta om vi kan mysa tillsammans och se en ny film under påskledigheten.
  Min favoritfilm som liten var Alice i underlandet.
  Kram/Jennie

 21. Min favoritfilm var lady & luffsen som liten :) Bästa filmen!

  Om jag vinner ska jag ge filmen till min lillasyster som snart ska operera hjärnan & då kan hon behöva muntras upp med denna underbara film som dessutom är hennes favoritfilm med.
  Vi kollade alltid ihop på denna som små :)

 22. Min favoritfilm var Pocahontas. Jag minns att jag drömde om att bli indian och har alltid varit facinerad utav dom!

  Jag vill vinna filmen till mina barn. Det vore perfekt nu i sjukdomstider! Det har varit mkt förkylningar nu och det behövs lite förnyelse i filmhyllan. Lady & Lufsen är en mysig film och hade passat bra för soffdagar/kvällar! :)

 23. ”Va nöjd med allt som livet ger, o allting som du kring dig ser, glöm bort bekymmer sorger o besvär” =) Djungelboken e garanterat den bästa disney-filmen och jag kan fortfarande sätta mig ner och titta på den tillsammans med barnen än idag, man rycks med av den glada sången och ler åt den klumpiga björnen!!

  Men självklart är jag med och tävlar om denna urmysiga film som oxå gick varm i min VHS-spelare i yngre dagar =)

  Kramisar!!

 24. Vad svårt, jag hade nog många favoriter.. Men en som jag vet att jag tittade på väldigt mycket var Askungen, den gick varm i vår videospelare när jag var liten :-)

  Anledningen till att jag skulle vilja vinna den här filmen är att det för mig är nostalgi med de här Disneyklassikerna,det är något helt annat från det som visas i dagsläget. Det är en speciell värme i de här filmerna, och just den här har vi faktiskt inte heller i vår samling. Vore så klart jätteskoj för barnen att få se också!

  Mvh Nicole med familj!

 25. Hej! Är gärna med och tävlar om en film, min favorit var Oliver och gänget. Det var en underbar film med mycket musik.

  Skulle gärna vinna denna film till mina tre barn, även dom som jag älskar djur.

  Ha det bäst!
  Med vänliga hälsningar Pia Milton

 26. Min favort var & är fortfarande askungen, jag älskar ju när djuren hjälper henne med att sy klänningen & jag gråter lika mycket varje gång..

  Varför jag ska vinna just dessa filmer : e för att den betyder lite extra mycket för mig denna filmen då min mormor dog för snart 11 år sen & hon älskade lady & luffsen speciellt då när dom e på resturanden, kommer ihåg på julafton när man va liten så försvann alltid min mormor när dom visade just de klippet & fick veta för några år sen varför & de e ju för att hon tycker de e så gulligt & hon gick alltid in i köket för att gråta en skvätt…

 27. Personlig favorit av Walt Disney film är svårt. Jag personligen älskar Skönheten och odjuret för den är en helt fantastiks kärleks saga där budskapet är att kärleken är blind och att alla är värd att älskas. Vilket jag dock är ensam om att tycka. Jag älskar Lejonkungen så sorglig, läskig men fin på samma gång.
  Sedan kommer jag ihåg sedan jag var liten då jag var på bio med pappa och såg Bernard och Bianca i Australien, den var läskig och bra. Och jag minns fortfarande popcorn lukten och prasslet av godispåsar och när man sa pappa jag är kissnödig då det var som mest spännande i filmen, och då han egentligen ville säga håll dig ett litet tag men han följde mig på toaletten.

  Jag vill vinna Lady och Lufsen för att med hjälp av den filmen så ska jag skapa ett minne åt mina barn, som de ska bära med sig tills de blir stora. Att de kan bli en film vi tar fram och ser för att minnas, den ska representera den kärlek som finns inom familjen och att man alltid ska hålla ihop.

  Hälsningar Petra

  Dessutom stå på dig angående inlägget om smink, har människor inget bättre att reta upp sig på?

 28. Min favorit när jag var liten var Robin Hood. Jag är annars inte så mycket för tecknade/animerade filmer, men Lejonkungen är ju också bra! Vinner jag denna Lady och Lufsen så ska jag se den tillsammans med familjen, lite popcorn och dricka så blir det nästan som på bio:)

 29. Hej jag vill vara med Och tävla! Min favorit film är lejonkungen! Jag älskar verkligen musiken i den! Hade cd skivan med den också :) jag vill gärna vinna lady och lufsen för jag har inte sett den . Tyckte det kunde se den tillsammans med min son :)

 30. Jag kollade mycket på Djungelboken.

  Jag skulle vääldigt gärna vilja vinna Lady och Lufsen eftersom jag faktiskt aldrig har sett den mer än det lilla som visas på julafton… Men jag tycker den verkar så mysig och skulle gärna vilja sitta nerkrupen i soffan och titta på den tillsammans med barnen ♥

  Kram Lotte

 31. Hejsan Madde :)

  Min favorit som liten å som fortfarande är en stor favorit är Djungelboken :)

  Jag skulle vilja vinna denna film då jag å även min dotter älskar disney filmer å personligen har jag aldrig sett filmen förutom de lilla man ser på julafton. Skulle vara så mysigt å krypa upp i soffan med min dotter å se denna film 😉

  Kramis på dig

 32. hej Madde.

  Min Favoritfilm när jag var lite var lejon kungen fast jag tyckte den var läskig så skulle jag se den i alla fall,, vet att den ofta fick mig att drömma mardrömmar och jag tyckte det var lika ledsamt varje gång pappan dog… kommer även i håg att jag fick tjata på min föräldrar varje gång jag ville se dan.

  Jag skulle vilja vinna denne film för att uppmuntra min morfar. han fick nyligen opererat bort stort sätt hela sin högra lunga då han hade cancer, nu 6 månader efter så har dom upptäckt 3 canser knölar i huvudet och två stora som knytnävar i magen alltså metastaser. .. ingen vet hur det hela kommer att sluta denna gång men alla tror innerst inne att vi inte har så lång tid kvar med honom,. Alla går och väntar på att han sak få en tid till för operation men allt tar sådan lång tid. Då skulle deta kunna uppmuntra honom lite. Något som han alltid har tyckte om och älskat att se med oss barnbarn och barnbarns barn är disny filmerna kommer väl i går när vi gick och hyrde film efter film när dom var barnvakt. detta skulle ge mig en möjlighet att få göra det igen med honom. Att fixa en filmkväll för honom och alla barnbarn och barnbarns barn.

  efter ett tag började han även samla på filmerna och denna har han inte.

  HA en bra dag. / kram tessan

 33. Min favorit film va & är fortfarande Skönheten & Odjuret. Jag vill vinna Lady & Lufsen så jag & min familj kan se den tillsammans med en hel massa Fredagsmys & bara få en lugn & skön Bio stund tillsammans =)

 34. Hej!
  Min favorit som barn var Snövit & dom 7 dvärgarna,helt underbar film.
  Mina barn ser den nu och tycker om den dom oxå :-)

  Jag vill gärna vinna den till mina 2 småttingar som ligger i vattkoppor,den ena med infekterade koppor så han äter pencilin,lillstackarn!
  Dom ligger framför tv:n hela dagarna och har snart sett alla filmer vi har,så en ny film skulle sitta väldigt fint :-).
  Ha en fortsatt bra dag..Kram från Petra och mina små prickiga korvar :-)

 35. Det var lejonkungen och jag skulle vilja vinna filmen för att ge till min bonusdotter så har vi ny film eller film man inte sett på ett tag att se på vårat fredagsmys när hon kommer till oss :)

 36. Hej!

  Vill gärna va med o vinna :)
  Min favorit va självklart lejonkungen! va så ledsamt samtidigt som man älskade den.
  Jag gillar o mysa ner mig i soffan än idag o kika på den..
  Dock aldrig sett lady o luffsen, vore mys o vinna :)

 37. Min favorit film var och är Lejonkungen, tycker den är så roligt men även sorglig när simbas far dör. Jag vill gärna vinna filmen för då har jag att vissa något mina syskonbarn när dom kommer på besök, då kan vi krypa upp i soffan med läsk och pop korn och bara mysa till filmen :)

 38. Min favorit var Skönheten och Odjuret, och jag skulle vilja vinna eftersom mitt lilla kusinbarn snart kommer hem till Sverige och det vore väldigt roligt att få titta på den här med honom! :)

 39. Hej Madde!

  Djungelboken är favvon, den såg jag på bio. 1:a filmen jag fick gå och se på bio.

  Om jag vann filmen skulle jag o mina stora barn titta på den, minne från när de var små.

 40. Min favorit var Skönheten och Odjuret, kunde se den hur många gånger som helst!

  Jag vill vinna för jag har inte en enda Disneyfilm kvar nu, då alla var på VHS. Så jag vill börja samla på mig lite klassiker på DVD! :)

 41. Åh, min absoluta favoritfilm från Disney är Skönheten och odjuret, jag önskade att jag var lika vacker och sjöng lika fint som Belle! 😉
  Jag skulle vilja vinna eftersom det behövs en ny film härhemma om några veckor när min dotter opererat bort polyper och satt in rör i öronen och ska hållas lugn första dagarna!

 42. När jag tänker Disneyfilmer så går mina tankar genast till Lejonkungen! Jag kan fortfarande känna pirret i magen när jag ÄNTLIGEN skulle få gå på riktig bio. För trots att jag var tretton fyllda, så tillhörde inte bio min vardag. Jag växte upp i en liten by i Tornedalen och det var något rent magiskt över biokvällarna på Folkets Hus. Hela byn kom – gamla som unga!

  Idag kollar ju ungarna mycket mer film. Ja, hela tiden! Och min dotter älskar Disney! Och kanske kommer det aldrig att bli lika magiskt som när jag var liten, men det hade varit så roligt att få bjuda henne på en filmkväll! Fortfarande i en liten by någonstans i norra Lappland…

 43. Vill gärna vara med och kunna vinna en av filmerna :)
  Kollade alltid Bernad och Bianca, den första från 1977 när jag va liten den älskar jag och idag har jag själv en dotter med namnet Bianca pga filmen.
  Fått en hemsk restskatt så nu är det bara pengarna som stoppar oss från att köpa något extra så en film skulle vara underbart att ha och mysa med familjen. :)

 44. Hej.
  Min favoritfilm när jag var liten var Aristocats. Älskade den film och sparade ihop pengar för att kunna köpa den och jag har fortfarande filmen. Har tittat på den ihop med 2 töser. Om jag vann en av filmerna så skulle jag ge den i födelsedagspresent till den lilla tösen. Är långtidsjuskriven ensamstående mamma till 2 töser.

 45. Snövit var min favorit och är fortfarande, den har ju allt liksom =) Glädje, sorg, skoj, elakhet, spänning, lite läskig och bra musik.

  Jag tycker att jag förtjänar att vinna den för att jag kämpar på för min stora familjs skull trots att vi råkat ut för mer tråkigheter under dom senaste 2 åren än andra människor råkar ut för under ett helt liv!
  Arbetslöshet x 2, obotlig sjukdom, utförsäkrad från AF = ingen inkomst, m.m m.m som jag inte orkar ta upp här. Men som sagt, jag kämpar för min man och våra 6 barn, tills döden skiljer oss åt.

 46. När man va liten så var ju höjdpunkten på året när man fick se tecknat på jul, var ju det eller bio som gällde om man skulle få se nåt tecknat, men sen kom det ju mer & mer, så mina ungar förstår ju inte att det funnits en tid då det inte fanns tecknat på 17 kanaler 24/7 😉 En favorit var ju Dumbo, stackarn som inte dög :( Micke å Molle, ååååhhh vilken gråtfilm!
  Varför jag vill vinna? Jo jag tänkte att jag & min blivande man ska få titta på en riktig kärleksfilm tillsamman. Ja okej, han är 4 & jag 42, han är mitt kusinbarn & gubbens brorsbarn, men kärleken bryr sej ju inte om ålder, hihi. Om vi skulle vinna så kanske vi är så snälla så kusinerna (mina barn) & lillebror också får va med & se :)

 47. Hej madde..

  ÅÅhh denna mysiga film skulle jag vilja vinna till mina tuffa 5 grabbar..Blir svårare o svårare att få dom i säng nu när vi går mot ljusare tider…vad vore då bättre än en ny mysig film innan dom ska sova..
  kramar susie i småland

 48. Min Disney-favorit var Skönheten och Odjuret då jag var liten. Visst, Odjuret var lite läskig ibland då han blev sådär arg, men så förstod man ju att att han bara var osäker. En underbar film helt enkelt! :)

  Jag älskar Disney och i min mage växer en liten krabat som jag hoppas och tror kommer älska Disney-filmer lika mycket som sin mamma! Jag hoppas verkligen jag vinner denna underbara film!

 49. Lejonkungen var min favoritfilm när jag var liten. Den är bra, men lite otäck. Nu skulle jag så gärna vilja vinna denna film till min dotter, för de filmer jag hade som barn är VHS och vem har en videospelare idag?

 50. Askungen!! Tror jag kan i stort sett hela utantill och har t.o.m. mössens sång som ringsignal på mobilen:). Jag vill vinna den till min femåriga flicka som har varit så tålmodig och lekt på egen hand när jag har behövt plugga.

 51. Halloj sötis! Åhh när jag var lite ( och fortfarande ) älskade jag alla disneys filmer, men den absoluta favoriten var nog Lilla sjöjungfrun & just Lady & Lufsen =) Vann jag denna underbara tävling så skulle jag ge filmen i påskpresent till min son som blir 5 i augusti. Han, precis som jag älskar hittills alla disneys filmer han sett & när han sett reklamen för denna film så har han sagt till mig; Åhh mama titta där är den där filmen om de söta hundarna som du tittade på när du var liten. Den vill jag också titta på! Han förtjänar den verkligen då han är världens bästa storebror <3

 52. Hej!

  Min favorit var och är nog Lejonkungen.
  Är gärna med och tävlar då jag inte sett Lady & Lufsen och om ca 3 månader kommer vår första bebis, så denna film blir isånafall bebisen 1:a film i samlingen ”Disney klassiker”.

 53. Hejsan=) När jag såg att du lottade ut disneys lady och lufsen så fick jag ett leende på läpparna=) Min son skrattar så mycket varje gång han ser den lilla snutten som visas på disney channel. Så tror han skulle bli super glad av att få se hela filmen =) och jag också såklart 😉

  När jag var liten var pocahontas min favortfilm kollade på den om och om igen =)

 54. Hej!

  Min absoluta disneyfavorit har alltid vart Den lilla sjöjungfrun. Jag övade ständigt sångerna och i badkaret övade jag på att simma som en sjöjungfru med benen ihop som en lång stjärtfena.
  Jag älskar disney och samlar på filmerna men just nu lägger jag allt på mitt blivande barn som kommer om bara 5 veckor. Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna då jag inte anser mig kunna lägga pengar på en film till mig själv nu utan allt går till bebisen <3

 55. Av nån konstig anledning så har jag aldrig sett hela Lady&Lufsen. trots att jag sett de allra flesta disney-filmer i min barndom. Såklart jag vill vinna och få se den nu tillsammans med min son!
  Min favvo när jag var liten (och ja, fortfarande också faktiskt) var Skönheten och Odjuret!

 56. Hej!
  Att sitta o mysa tillsammans med de stora barnen o titta på Lady o Lufsen vore toppen! och då även me den lille så klart! :)
  Vilka gillar inte Lady o Lufsen!?
  Vi älskar dem i alla fall! Kram

 57. Min favoritfilm var askungen!
  Min motivering: Min lillasyster är galeeeeeen i lady och luffsen! Hon fyller också år snart så det är ju en perfekt present! :)

 58. Hej!

  Jag älskade Kalle Anka när jag var liten både på film o sen prenumerera vi på tidn. Han var snäll o snälldum så han har alltid varit en favorit.
  Barnen gillar Lejonkungen o den gillar jag oxå :)
  Kram

 59. Jag vill vinna för att jag gillar Lady & Lufsen och eftersom jag är barn så behöver jag mer den än de vuxna :)
  Min favo är Lejonkungen

 60. Hej Madde!

  Slänger in en kommentar och håller tummar o tår för att jag ska få chansen att vinna ett utav exemplaren av Lady & Lufsen filmerna! Är snart 26 år och en av dom STÖRSTA disneyfanatikerna som finns! Har alltid gillat disneys filmer o jag kommer alltid att kolla på dom! Ska jag ha filmys hemma en kväll så slår jag inte på en vanlig film utan det blir självklart en disney film! :) I disneys värld finns det fina budskap,skratt,glädje men också även sorg…Dom innehåller allt o det e det som gör filmerna så speciella!

  Är såå himla svårt att säga en favorit..Har många! men ”Svärdet I Stenen” har en speciell plats i hjärtat mitt! :)

  Är ju extra roligt att man har en liten dotter som också gillar filmerna! Vore skoj o vinna Lady & Lufsen! Det är en vacker klassiker o det var bra länge sen jag såg den nu..!

  Ha det gott! Kram ifrån mig!

 61. Min favorit disney är Lejonkungen, sorg och glädje och massa härliga musik, och färgerna! ojoj, länge sen man säg en disney nu.
  LAdy och Lufsen hör till en av de filmerna som jag bara sett i sin helhet en eller två gånger. Skulle vara trevligt att få hem den som den första i en förhoppningsvis lång rad av Disney. Bebisen som kommer snart ska liksom jag få växa upp med dessa underbara filmer!

 62. Lady & Lufsen va min favorit film när jag va liten & nu har jag säkert inte sett på minst 15 år så det skulle va så kul att få se den igen & tillsammans med min familj & förhoppningsvis gillar dom filmen lika mkt som jag gör :)

 63. Lady och Lufsen var min favoritfilm när jag var liten, så mysig film, och nu är det även min dotters favorit :). Jag skulle vilja vinna filmen så att min dotter kan få den filmen så hon kan se presic när hon vill istället för att behöva låna av andra hela tiden..

 64. Hej.
  Jag älskade att titta på just lady & luffsen när jag var liten :)

  Jag skulle bli super glad om jag skulle vinna lady & luffsen filmen till min dotter som är 1,5 år ( 1 år och 3 mån i utveckligen p,g,a att hon är förtidigt född) för att filmen är så himla ljuvlig och att hon snart kanske börjar intressera sig lite för filmer eftersom hon är prematur är hon väldigt ofta sjuk, då kan de vara skönt för henne att en avkopplande stund på dagen och vila lite m en bra film :) pluss att de skulle vara väldigt roligt att vinna m tanke på att jag inte är direkt den personen som har tur.

  Grattis till bebis i magen.
  Hoppas allt är bra m dig o din fina familj <3

 65. Min favorit Disney film är och har alltid varit Skönheten & Odjuret just för att jag tycker om att se det där fina budskapet i filmen om att utseende inte är allt.

  Skulle vara jätte roligt att överraska med den här filmen till påsk nu i min dotters påskägg. Hon skulle bli riktigt förvånad.

  Kram Sanna

 66. Jag älskade Askungen som liten, eller det jag minns från fillmen då det var på julafton när mössen skulle sy klänningen som var det jag i princip såg. När jag var runt 8-9 år ville jag hyra filmen, men min pappa, som INTE ville se Askungen, fick mig att välja Jönssson-ligan istället.

  Nu har jag precis börjat läsa Lady och Lufen för min 3½-åriga dotter och den gillar hon verkligen! Speciellt Lady och Lady´s valpar.
  Då det är många andra utgifter som skall avverkas nu i påsk, så våre det extra roligt (för mig) att få vinna filmen och ge min dotter i påsk present.

  Må så gott!

  Vänliga hälsingar
  Isabelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *