Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Familjen Annorlunda drar till Ullared!

Imorgon åker vi iväg och shoppar på ullared :-) Hujedamej – bara tanken gör mig svettig!  Stora grabbarna ville absolut följa med. Och barnvakt till de mindre var inte ens att tänka på. Så vad gör man då om man nu måste åka dit? Jo man tar med sig alla barnen och drar.

Så häng mig – jag tog med mig sju barn och åkte till ullared!

Lätt som en plätt :-)

0 thoughts on “Familjen Annorlunda drar till Ullared!

 1. Ojojoj!!! Hoppas det går bra! Jag tyckte det var lite jobbigt när jag var där utan barn, men det var strax innan jul också :)

 2. Vilket datum var du där för när jag var där i sommras så var det massor av kameror jag älskar er familj och har alltid älskat småbarn enda sen jag var ett så när familjen annorlunda kom började jag älska det och nu er/Emma

 3. Som jag skrattade nu ikväll när jag såg er på Ullared:) Dit åker jag helst ensam utan sambo och våra 3 barn. Min sambo får utslag av sådana stora varuhus:)
  Måste ju säga att era barn är ju bara hur söta som helst i tv:)
  Tack för att vi får följa med lite i er vardag!

  Madeleine svarar:
  Hej Elin, det är jag som ska säga tack för att ni vill följa oss i vår hysteriska vardag :-) Ska besöka din blogg den låter så matinspirerande, sånt gillar vi :-) Kram

 4. Helt fantastiskt ! Jag har faktiskt valt att åka utan barn men ska tänka om nästa gång. Härlig famlij verkar ni vara och det lyser verkligen om er !

  Madeleine svarar:
  Hej Carolin, och tack :-) Barnen hade faktiskt riktigt roligt, och de höll humöret uppe trots allt. Såklart man ville visa att Adam blev lite ledsen emellanåt, man han grät bara två gånger under resans gång. Och vi var där i hela 10 timmar – SJUKT! Jag måste nog ha världens snällaste barn!?

 5. hej! jag heter ida och är 13 år!
  jag tittade på det avsnittet och jag höll på att dö…
  victor är så himla söt och snygg!
  jag skulle göra vad som helst för att få träffa honom!
  och hela eran familj verkar så gullig!
  kram från en VICTOR-TOKIG Tjej i stockholm!
  ps. hälsa han från denna tokiga tjej 😉

  Madeleine svarar:
  Victor tackar för fina kommentarer 😉

 6. Hej!
  Jag tyckte att de här var de bästa avsnittet hittills!
  Ni verkade ha så roligt hela tiden!
  Gillade mest när ni var och klippte er! Engla-Freja blev så gullig i allt glitter!!
  Hälsa även Victor att han är den sötaste i världen!!
  Av en Victor-galen tjej från västervik!!
  Kramar till er alla!

 7. Hej!
  Jag älskar eran familj ni verkar riktigt härliga. Jag tyckte klippningen var bäst av allt, speciellt när Engla-Freja skulle ha så mycket i sitt hår, men hon vart riktigt söt med allt glitter. Ni alla vart jätte fina i era frisyrer!
  Victor verkar vara en snäll och söt kille Hälsa till honom!
  Kramar till er!

 8. Jag är imponerad att du hade alla barn med dig. Jag har mer än nog att ha reda på mig själv inne på Gekås.
  Som tur är bor jag ju såpass nära att barnens pappa kan ta dom under tiden, för dit ska man helst åka ensam så jag kan köpa det jag vill 😉

 9. Jag bara älskar avsnittet om er Ullaredsshopping och ser det gång på gång. Vi har det bandat på boxen. Jag och min sambo var till Ullared augusti 2010 så jag vet hur kaotiskt det är där. Ni var duktiga som klarade av det med sju barn.
  Massor av kramar till din fina familj från oss i Finland

 10. Hej !! Måste bara säga tack för ni är en härlig familj och en helt underbar blogg ! Har en fråga nät du väntade dina tvillingar ,har ni några i släkten som väntat tvillingar (ärftligt ) ? Vad var skillnaden att vänta 2 st istället för 1 ? Spec i början av graviditeten ?;))) ha en bra dag !!:))!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *