En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

VÅR

Underbara helgdagar. Igår hängde vi i vårsolen. Spanade in botanisk hage där det börjat blomma och knoppa så smått, åt glass på gräset, lekte och jagade busiga barn. Alltså vår, tjiho, älskar det – både som person och fotograf!

Vår2015

Jag chansade igår kväll och tog en lätt slipning på ena hörnet av köksbordet, såg jättefint ut så vid 8 imorse satte jag på slipmaskinen och tog ett varv, haha stackars grannar, men det blev så bra – skönt!

Vi är på väg ut genom dörren här nu, söndagshäng med vänner väntar : )

8 reaktioner på ”VÅR

Kommentarer inaktiverade.