En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

På två sekunder

Har jag sagt att jag har jordens busigaste barn någon gång? Tänkte jag skulle lura till mig ett par sekunder vid datorn för att spana in nya bloggen (flytt sker strax, jippi!), och det lyckades jag i och för sig med, men tji fick jag…

Busungar

Hittade min son som en glassätande blåsmurf innan jag hann blinka, haha, alltså dessa ungar!

6 reaktioner på ”På två sekunder

Kommentarer inaktiverade.