En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

Ett ombloggat mellis

Jag var ju bara tvungen att testa på sån där chiapudding som jag sett lite varstans senaste tiden, är så sjukt lättsåld, haha. Har dock inte hittat chiafrön i Norge så svärmor köpte med då de var här förra veckan. Blandade med mandelmjölk och vaniljessens, ställde i kylen över natten och toppade med kiwi och banan.

Chiapudding

Jag vet inte helt vad jag tycker, lite konstig konsistens, men ska testa att ta mindre mjölk nästa gång. Sätter upp det på listan som ett helt okej mellanmål iallafall, nyttigt inte minst.

Fyllde för övrigt i sommarferielistorna till barnen idag, hela juli ledigt – poff säger det väl så är vi där men denna tiden är nog min favorit tror jag, med hela sommaren framför fötterna, ljusa morgnar och kvällar och jag nästan dansar in på kontoret efter min lilla busstur till jobbet med solglasögonen på och musik i öronen. Är så väderpåverkad och njuter varje vår av att bli mig själv igen efter en lång vinter!

Ps, nu är allt ordnat inför bloggflytt så kom ihåg adressen madeleines.se framöver, då kommer ni alltid rätt : )

10 reaktioner på ”Ett ombloggat mellis

  1. De selger chiafrø på Carl Heftye ved Kirkeristen (ovenfor Panduro og Kondomeriet på Karl Johan, sånn circa) 😀 Grei pris på de også. Der har de masse deilige nøtter, tørkede urter og bær, og deilige brente mandlene og lakrissjokolade-kuler! Anbefaler en tur innom hvis du ikke har vært der. Jeg hadde gått rett forbi i tre år før noen gjorde meg oppmerksom på butikken.

    Ellers så bruker jeg å kjøpe på Sunkost, men da er det ganske dyrt. Veldig fint å bare ha de i smoothie hvis du ikke vil ha pudding 😀 Kjempesunt og smaker da ingenting 😀 Kan godt legge de i bløt i 10 minutter først, men jeg merker de ikke i smoothie.

    Vååår! Nå MÅ det ha vært siste omgang med snø. Føler denne vinteren har vært så lang, nå skal det bli deilig med sol, vår og etterhvert sommer! Like fin (men kanskje ikke SÅ varm) som i fjor hadde vært godt!

    1. Åh den har jag helt missat – måste ta turen förbi nästa gång jag är i city 😀 Idag fick det bli chiafrön som de är och det var nog godare tror jag, haha, men kanske man måste vänja sig vid puddingens konsistens bara ^^ Blir alltid så glad av dina kommentarer <3

      Stor kram och jaaa, nu hoppas vi på vår 😀

Kommentarer inaktiverade.