En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

Annons

Adventslucka 4

Så var det fjärde advent och sista ljuset är tänt, det är så fascinerade hur snabbt det kan gå. I prispotten denna vecka ligger en bärsele med tillhörande bitskydd samt hakklapp från Babybjörn. Vår egen favorit som vi haft sedan Lion var nyfödd och som funkar under hela småbarnsperioden och därför heter just Babybjörn One.

Adventslucka4

Vilka bärselemodeller har BabyBjörn?

Lämna en kommentar med svaret på vad de olika bärselemodellerna heter i en kommentar senast söndag 28/12 för att vara med i dragningen, svaret hittar ni på babybjörns hemsida.

Lycka till!

93 reaktioner på ”Adventslucka 4

 1. De heter BabyBjörn We, One, Miracle och Original. Hade varit toppen att ha till våran tredje på tre månader som börjar bli tung att bära när vi flänger runt på storebrödernas alla aktiviteter. God Jul!

 2. De heter One, We, Miracle och Original :) håller alla tummar och tår att jag får en extra klapp under granen i år, hihi.
  Kramar, god jul och tack för en bra blogg!

 3. Dom heter One, We, Miracle och Original. Detta hade stor perfekt att vinna då vi väntar en lillebror i början på april :) Håller alla tummar! Kram och god jul!

 4. De heter one, miracle, we och original! Tänk vilken fin liten julklapp till både mig och lillbebis om vi vann, hoppas hoppas! Önskar dig en riktigt god jul!

 5. Bärselarna heter One, We, Miracle och Original. Skulle vara en perfekt present till min syster som väntar sitt andra barn

 6. Hej!
  Dem heter One, We, Miracle och Original. Hoppas på min tur denna gång!
  Ha en fantastisk jul med din fina familj! <3

 7. Jag är med och tävlar! Nu är iofs lilleman snart 18 månader men vi planerar syskon och jag hoppas att vi snart får användning för en bärsele. Hade en gammal gammal till lilleman så en ny skulle jag isf absolut vilja ha. Babybjörns bärselar heter Bärsele One, Bärsele We, Bärsele Miracle och Bärsele Original.

  Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL. Kram!

 8. Precis det jag kommit på att vi måste införskaffa åt Theodor.

  Babybjörn har modellerna One, We, miracle och original

  Håller tummarna för att få hjälp med bärandet

 9. Babybjörn har modellerna One, We, Miracle och Orginal. Håller tummarna att jag är den lyckliga vinnaren :)

 10. Bärselarna heter we, one, miracle och original. Skulle gärna vinna en till vår pojke som vi bär och bär och bär 😀

 11. De heter one, we, miracle och original. Jag hoppas på att ett mirakel till sker så att vi nästa år är fler:)

 12. Modellerna heter one, we, miracle och original. Håller min supertumme och hoppas på vinst, vore super när lillasyster/lillebror kommer :)

 13. Babybjörn har bärselemodellerna; De One, Miracle, we och Original. Hoppas så att vinna. Vore En perfekt julklapp till mig inför ankomsten av lillasyster eller lillebror till sommaren.

 14. De heter One, We, Miracle och original. Hade varit roligt att överraska bästa kollegan och vän som väntar sitt första barn :)

 15. Babybjörn har modellerna One, We, Miracle och Orginal på bärselarna. Håller tummar och tår för att vinna en själv eller ge bort.

 16. De har bärselarna Original, We, Miracle – och så One då. Vi väntar en liten om precis 6 veckor och en vinst här vore fantastiskt, så håller tummarna! God jul!

 17. de har bärsele rena one, we, mirakel och original! vore perfekt då vi har en 4 månaders här hemma som vill vara näsa nära hela tiden :)

 18. Hallihallå!
  De heter one, we, miracle och orginal!
  Vore skoj att vinna då vi väntar en liten knodd i januari :) Håller tummen! God jul & grått nytt hår!

 19. Bärselarna heter Babybjörn one, we, miracle och original. En sådan vore perfekt till min lille kille som gärna vill vara nära, nära mest hela tiden. Han börjar bli ganska tung nu så det sliter mycket på rygg/axlar/nacke att bära honom så mycket, då skulle en bra bärsele underlätta en hel del i vardagen!

 20. Bärselarna heter One, We, Miracle och Original :)
  Jag skulle vilja vinna en bärsele och ge till min bästa kompis som väntar sitt första barn <3

 21. * Bärsele We
  * Bärsele One
  * Bärsele Miracle
  * Bärsele Original

  I februari väntas vårt fjärde lilla mirakel födas, Vi längtar alla så mycket att snart är det inte bara jag som spricker 😉

  Med magsjuka i huset lagom till julfirandet hoppas jag lite extra på vinst i denna tävling, kanske vänder höstens alla otursolyckor då?!

 22. Babybjörns bärselar finns i modellerna We, One, Miracle och Original. Skulle så gärna vinna en till det lilla knytet i min mage! Vi står precis i startgroparna att bygga hus så det mesta av våra slantar kommer gå till det – skulle vara så uppskattat att kunna checka av bärsele från den långa inköpslistan :)

 23. Är gärna med och tävlar! De heter One, We, Miracle och Original. Skulle vara perfekt till min lilla Ärta som kommer i januari!

 24. Babybjörns bärselar heter One, We, Miracle & Orginal. Detta hade varit en dröm att få vinna! Just nu ligger min lilla i magen men om några veckor är bebis redo att komma ut. En bärsele från Babybjörn hade underlättat från start! Tack för en bra blogg!

 25. Babybjörns olika bärselar heter One, We, Miracle och Original.

  Det hade varit både kul och väldigt praktiskt att vinna en Babybjörn One då vi fick tvillingar i oktober och armarna där med känns som för få 😉

 26. Modelllerna av Babybjörn Bärselar är We, One, Miracle och Original! En bärsele vore perfekt att vinna då min ena handled ibland gör så ont att jag måste försöka lyfta våran lilla med en arm…känns hemskt när hon dessutom är en liten tjej som ofta, ofta vill komma upp i famnen. Hoppas att turen denna gång är på vår sida!

  Kram!

 27. Bärselarna från BabyBjörn heter One, We, Miracle och Original. Vore helt ljuvligt att få vinna en bärsele då storebror hade kolik som bebis och bodde i min famn första 3 månaderna så skulle lillasyster också få det (bf april) så har man en bra bärsele som hjälpmedel :)

 28. Modellerna heter One, We, Miracle och Orginal. Denna skulle vara perfekt till ett blivande syskon till lillen då vi ej har hiss i vårt hus utan massa trappor :-)
  Tack för en bra blogg!

 29. We, One, Original och MIRACLE- precis som vårar lilla mirakel i magen!
  v.22 och redan känningar i fogar och rygg- skulle underlätta med ett mirakel för ryggen och en bekväm plats att välkomna lillebror i!<3

 30. De heter One, We, Miracle och Original :)
  Vill vinna en i svart, så sen när vår lilla kommer till världen kunna använda den när pappa/sambo tävlar i enduro (cross) så vårt busfrö kan kika på sin pappa som tävlar :)

 31. Åh det här vore perfekt att vinna nu när lillasyster snart är här!
  Svaret är:One,We,Miracle och Original
  Kram Johanna

 32. De finns, One, We, Miracle & original.

  En bärsele skulle vara en perfekt present till mig själv och underlätta så mkt i vardagen när nu Lillebror kommer till världen. Att ha händerna fria och kunna hjälpa storebror

 33. Åh, denna står högt upp på vår önskelista till vår dotter som beräknas om två veckor. Vi hade blivit överlyckliga om vi hade turen att få vinna denna. :) *håller tummar och tår så hårt det går!*

  Modellerna heter One, We, Miracle och Original.

 34. Bärselarna heter Orginal, We, One och Miracle! :)

  Och eftersom du inte skrivit på ett litet tag nu…så får jag önska dig en God Jul här!!!! :)) Hoppas ni har det fint! :)

  Kram!

 35. Bärselarna heter babybjörn One, We, Miracle och Original. Väntar en tvåa och hade en lånad till första, så vore toppen med en egen! God jul!

 36. One, We, Miracle och Original heter dem.
  Har en liten Nova på 6 veckor här hemma.Hon väger nu 5.5 kilo, efter att burit på henne en hel dag är armar axlar och rygg helt slut, så att vinna denna vore underbart!
  God Jul till dig o din familj!

 37. Bärselarna heter One, We, Miracle och Orginal!
  Vi väntar vårt första barn och älskar att resa-hoppas att allt kommer att gå bra så att vi kan fortsätta med det även när baby kommer-en bärsele skulle vara perfekt för det!
  Håller tummar o tassar!
  God Jul :)

 38. De heter Babybjörn: We, One, Miracle, Original.
  Detta vore en drömvinst för oss med en liten kolik son hemma som vi måste bära på hela tiden.

 39. Bärselarna heter One, We, Miracle och Original, en sånn hade varit perfekt att ha när den lilla kommer fram 😀 <3

 40. Det finna lika många som andventluckan – 4 stycken :) Och de heter One, We, Miracle och Orginal!
  Hade varit en fantastisk stor present för en blivande mamma som mig :)

 41. Bärselarna från Babybjörn heter Original, One, Miracel och We.

  Hoppas på tur till det efterlängtade syskonet 😀

 42. Modellerna heter One, We, Miracle och Orginal. Skulle gärna vilja vinna en sådan till våran andra bebis som just nu växer i min mage. Tror att det är välbehövligt och bra med en bärsele just till andra barnet för att kunna hjälpa och leka med storebror medan den lilla behöver närhet.

 43. One, We Miracle och Original. Håller tummarna för att vi vinner en bärsele som vi kan använda till bebisen som kommer i mars :) :) :)

 44. Babybjörns bärselar heter – We, One, Miracle och Original. Hade vart helt fantastiskt att få vinna en bärsele till bebis som ligger i magen och väntas komma i Juni. Vår dotter kommer då vara 2 år och 9 månader så är helt säker på att Babybjörn One hade kommer mer än väl till användning. Hållar alla tummar och tår! :)

 45. Åh vilken underbar lucka! Modellerna heter one, we, miracle och original :) Denna skulle passa perfekt till bebis som kommer i april ♡

 46. Åh vilken tur att jag såg din påminnelse på instagram. Modellerna heter one, we, miracle och original. Håller tummarna för en svart :)

 47. De heter BabyBjörn We, One, Miracle och Original. Håller tummarna för vinst, för då ska jag ge den till min bästa vän som väntar sitt första barn i slutet av mars. Har själv haft en av babybjörns bärselar till mina barn. Verkligen ett måste när man har barn.

 48. Babybjörn har modellerna We, One, Miracle och Original på deras bärselar. Håller tummarna :-)

 49. De olika bärselarna heter one, we, miracle och original. Blir mycket skumpande av sonen på 5 månader som har svårt att komma till ro på kvällarna. Då hade den här kommit väl till pass! Håller tummarna!

 50. Fyra modeller med namnen One, We, Miracle och Original.

  Håller tummarna för vinst, har en väldigt kelig liten tjej här hemma ❤️

 51. Babybjörns fire forskjellige bæreselemodeller er: Original, Miracle, One og We. Vi krysser fingrene :)

 52. Vilket fantastiskt pris du ger oss chansen att vinna :) Alla föräldrars lycka att få vinna väl? :) Så jag vill delta!

  Det finns fyra st bärselar; one, we, miracle och orginal heter dom!

  Gott Nytt År!

 53. BabyBjörn We, One, Miracle och Original! Åh vad jag håller tummarna. Stenhårt!
  Vår lilla Harry som fyller 12 veckor idag hade stormrtrivts i en BabyBjörn. Heja heja :)

 54. Är gladeligen med & tävlar. Hoppas innerligt på vinst :)) Tror ett bärsele skulle underlätta vardagen för mig & min kommande skatt. Babybjörns modeller är:
  Original
  We
  One
  Miracle
  Gott Nytt År!
  / J

 55. Bärselena heter one, miracle, we och original. Skulle bli överlycklig om jag vann en till mitt första barn som anländer i sluter av maj, då bärsele än inte är inköpt . Hoppas bebis i magen bär tur med sig då jag aldrig brukar vinna annars 😉 Jag har tyvärr ingen blogg men finns på Instagram o följer dig även där under ”emmapalmblad” . Hoppas hoppas på vinst!

 56. Baby Björns bärselar finns i modellerna We, One, Orginal och Miracle.

  God jul och gott nytt år.
  Önskar
  Amanda, Stefan och Sabina

 57. Bärselena heter One, We, Miracle och Original. Det hade varit otroligt kul att vinna, det är en av de sista grejerna som vi vill ha men inte köpt in än :)

 58. Babybjörns bärselemodeller heter ”We”, ”One”, ”Miracle” och ”Original”. Hoppas vinna en till min underbara syster som ska få ett litet gryn i en annars jobbig period i sitt liv. Vill hjälpa till så gott jag kan!

 59. Babybjörns bärselar finns i modellerna ”One”, ”We”, ”Miracle” och ”Original”. Gott nytt år! Med vänlig hälsning, Linda, Robin och Benjamin som är beräknad till den 1/3! ❤️

 60. De heter we, one, miracle och original. Skulle verkligen bli superglad om jag vann en sån här :-)

 61. De heter BabyBjörn We, One, Miracle och Original. Håller tummarna då vi väntar nr 3 i April.

 62. Babybjörns bärselar heter We, One, Orginal och Miracle :)

  Skulle så gärna vilja vinna till våra vänner/ sonens gudfar o fru. Som ska ha sitt första barn i februari. Vore bästa presenten att få ge dom !

 63. det finns fyra modeller på babybjörns bärsele: original, miracle,we och one. Hoppas jag vinner en till min dotter.

 64. Baby björn; One, We, Miracle och Orginal.
  Vore ju perfekt o vinna ett sånt här nu när det väntas barn nummer 2. Hade ett ururselt bärsele till mitt första barn så hade varit kul o prova något nytt o bra!

 65. De heter One, We, Miracle och Original :-) Hoppas på vinst då en bärsele skulle vara toppen att ha då liten kikar ut och det finns två galna då 3,5 åringar i huset 😛

 66. Svaret på frågan är: one, miracle, we & orginal. Bara hört en massa gott om babybjörn & hade varit jätte kul att få chansen & vinna ett då nummer 2 är beräknad till sommaren. De vi hade till 1:a barnet var en budget variant som var värdelös & därför inte användes. Nu till 2an kan jag tänka mig att händerna behöver vara lite mer fria till 1an:) hoppas på lite tur!:)

 67. One, We, Original och Miracle heter bärselarna och jisses så bra denna vinst skulle sitta! Har en fyra månaders tjej här hemma som håller på att trötta ut min stackarns rygg då hon gärna vill bli buren!

 68. Oj en timma kvar bara innan man inte kan tävla mer:) modellerna heter miracel, we, original och one! Vi väntar vårt andra barn i juni. Skulle bli så glad om vi vann en bärsele. Föräldrarna får händerna fria, bebisen får närhet och storebror får föräldrar som lättare kan leka = nöjd familj!!

 69. One, miracle, we och orginal heter bärselen. Skulle vara underbart att få se och testa slutprodukten på one då jag och dåvarande 10-månaderssonen var med i testpanelen för one.

  Gott nytt år!

Kommentarer inaktiverade.

Annons