En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

Annons

Om blommor och bin

Imorse kom den, den första ordentliga frågan om blommor och bin. Lova undrade om jag hade gjort henne själv, varpå jag  svarade att mamma och pappa har ju gjort henne tillsammans. Hon undrade då om vi hade stoppat in muskler och ben och blod och sånt då, i mammas mage? Med en sked? Eller med händerna? Och i så fall, har ni tvättat dom efter det? Hahaha, så roligt!

Julbakst

I söndags stod hon som förste vakt på julkolan och rörde och rörde. Hon säger att hon gärna vill bli kock när hon blir stor och kanske öppna restaurang som vi kan komma och äta på. Tror att hon har fått matlagningsintresset efter mormor som är så duktig och superinkluderande i köket, mer tålamod än mamman här tror jag även om jag också försöker laga tillsammans med barnen ganska ofta.

Vi fick förresten vakna till en snötäckt backe imorse och stora fröken L hade minidejt med Allice över facetime innan vi skulle gå mot barnehagen – bästa starten på denna tisdag, helt klart!

6 reaktioner på ”Om blommor och bin

  1. Oj ja, den frågan vet man väl att den kommer att komma någon gång, men frågan är hur den kommer och vad man ska svara :)

    Va mysigt att ni fått snö, önskar att det var det här i Stockholm också..

  2. hahaha en underbar teori!
    Det bästa är väl att alltid säga sanningen, att berätta det på ett så naturligt sätt som möjligt. :)

Kommentarer inaktiverade.

Annons