En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

VÅR

Underbara helgdagar. Igår hängde vi i vårsolen. Spanade in botanisk hage där det börjat blomma och knoppa så smått, åt glass på gräset, lekte och jagade busiga barn. Alltså vår, tjiho, älskar det – både som person och fotograf!

Vår2015

Jag chansade igår kväll och tog en lätt slipning på ena hörnet av köksbordet, såg jättefint ut så vid 8 imorse satte jag på slipmaskinen och tog ett varv, haha stackars grannar, men det blev så bra – skönt!

Vi är på väg ut genom dörren här nu, söndagshäng med vänner väntar : )

Ett stycke misstag

Förmiddagsfix, barnen hjälper att skura efter att vi slipat bordet en sista runda. Perfekt att de fortfarande tycker att det är roligt. Jag tror stenhårt på att hjälpas åt, inte minst när de blir större, tror att det skapar tätare band även om det helt klart ibland kommer att bli tjuriga miner där och då ; )

Vitbets

Nya stolar från Ellos, så himla fina, äntligen kan vi kasta ut de där tygstolarna Micke hade när vi träffades för 6 år sedan. Utan avtagbar klädsel. Två småbarn. Ja, ni kan ju tänka hur de såg ut, haha. Dessa är i plast och den där lilla dynan ska bytas ut mot en rund, grå fäll istället så att den kan tvättas ordentligt. Lättskött. Rabattkod 311001 gav 500kr rabatt över 1500 kr också på märkesvaror och inredning, och den ska vara aktiv ännu, så tipstips.

Men alltså den där oljan med vitt i. Ångrar miiig. Trodde det skulle bli en liten touch av ljust bara och enklare att torka av, men det är vitt, som våra betsade byråar nästan. Hmm, hoppas det blir bättre när det dragit in ordentligt, annars får vi köra ett par rundor till med den där slipmaskinen, haha, stackars Micke, han är så trött på mina idéer nu!

På två sekunder

Har jag sagt att jag har jordens busigaste barn någon gång? Tänkte jag skulle lura till mig ett par sekunder vid datorn för att spana in nya bloggen (flytt sker strax, jippi!), och det lyckades jag i och för sig med, men tji fick jag…

Busungar

Hittade min son som en glassätande blåsmurf innan jag hann blinka, haha, alltså dessa ungar!