VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Feberyra, bebis i magen och husvisning..

Idag har jag och min prins vart till BVC och tagit sprutor i låren. Han var mycket tuffare denna gång än sist och gråt nästan inget alls.. Gjorde nog mer ont i mamman..
Feberyran kom lagomt nu till kvällen och redan klockan åtta somnade han utan att vilja äta, vilket är tecken nog på att han mår dåligt då äta är det han älskar mest av allt. Stackars!

Haft visning på huset idag igen. Hade hoppats på att det skulle va den sista, men flera kom utan sin sambo. Den ena killen verkade så intresserad att han troligtvis drar med sig frugan hit imöra redan.
Givetvis stressar vi igenom fler visningar om chanserna för att få det sålt ökar.. Men måste ändå medge att jag snart är slutkörd.
Hatar mig själv som alltid lyckas bygga upp så mycket kaos i mitt huvud, när det i själva verket kanske inte är så mycket som ska göras.. Mitt kontrollbehov blandas med pedantiskt och ja.. Sen gråter jag nästan när jag inser att jag inte kan göra allt själv, eller inte hinner med alla punkter jag staplat så fint i mitt huvud.
Och tro inte att min älskade sambo eller min fina mamma för den delen inte hjälper till och ställer upp.. Det är bara jag som är knäpp som inte kan låta andra göra saker.. Min fars pedantiska ådra att alltid göra allt själv och perfekt, mixat med min mors sätt att alltid se saker så mycket större och värre än vad det är gör nog vilken människa som helst knäpp.
Nåja, om nu huset blir sålt snart så är jag ju faktiskt snart i land med dom nuvarande stressmomenten. Sen kommer nästa bited att först hitta ett nytt hus (?!?!) till att sen slutligen flytta.. Men ett steg i taget. 😉

Min allra finaste bästaste vän har en liten bebis i magen och jag kunde inte vara lyckligare för deras skull!! Ska bli så roligt nu när man är lite mer ”van” inom ämnet att få se både magen och bebisen växa!! <;3

Och självklart kommer här lite bilder på mitt allra vackraste hjärta!

20120620-231041.jpg

20120620-231055.jpg

20120620-231107.jpg

20120620-231128.jpg

20120620-231139.jpg


Kommentarer


  1. Sanna juni 24, 2012 on 21:53 Svara

    Hehe, cooling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna