Sälja-hus-och-laga-tak-pressen

Jag vill få denna förbannade husförsäljningspressen ur vägen nu! Tänkte ringa vår mäklare idag och prata lite om nästa steg..
Till helgen blir vi nog klara med taket om vädret är med oss vill säga. Så svårt när vi är själva.. Brorsan var gullig och hjälpte oss en dag men till helgen får vi klara oss själva. Världens bästa mamma kommer hit och passar min son så vi kan jobba ostört båda två på taket. Jag håller tummarna för att vi hinner! Har kostat med material och med tanke på att vi levt på en lön mindre men även haft lika mycket räkningar och lån så har jag vart tvungen att sälja fonder för att få det att gå runt. Ska bli sååå skönt när vi kommer på rätt sida igen!
En ombesiktning och lite nya foton på utsidan sen kan vi nog lägga ut huset på hemnet igen och hålla tummarna för att det går bättre denna gång. För gör det inte det vet jag ärligt talat inte vad jag gör..
I mitt huvud har jag liksom redan flyttat. Trots att jag älskar mitt hus är jag inställd och redo att gå vidare till ett nytt större hus att lägga pengar och energi på. 😉 Där vi kan starta vårt nya liv som familj.

Igår var vi hos våra bästa vänner – Louise och Alexander! Lika skönt som alltid att umgås med dom. Alexander växert fort han också. Nu förstår han vad man säger till han och kan även säga massa ord! Och lika bedårande vacker som alltid var han den lilla skitongen! 😉

20120510-111913.jpg

20120510-111924.jpg

20120510-111934.jpg

20120510-112004.jpg

Kommentarer
En kommentar till “Sälja-hus-och-laga-tak-pressen”
 1. caroline84 skriver:

  Hej bloggvännen :)

  Har tänkt mycket på dig och hur det går med kontrollbehovet (:) ) och husförsäljningen. Vet hur det är när man är i säljbubblan och känner en massa fixamåsten :( Hoppas du inte tar ut dig och att ni får huset sålt..
  Din lilla guldklimp är så himla vacker!! Dem ögonen kommer han att krossa många små tjejers hjärtan med :)

  Massa kramar
  Carro och Nea

Lämna en kommentar

annonser