VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt sista blogginlägg

Efter tungt övervägande, så har jag nu tagit det tuffa beslutet att sluta blogga.

Jag har känt länge att jag har tappat lusten, att det blivit mer som ett tvång än ett nöje, vilket jag tror att ni också kanske har märkt? Jag har heller inte den tiden som krävs, utan med 3 barn, eget företag, hus och fritidsintressen så blir det helt enkelt inte så mycket tid över.

Jag säger inte att jag slutar för gott. Kanske jag saknar det och ER så mycket att jag snart är tillbaka, men jag måste ta en break nu i alla fall känner jag. Tack för alla era goa kommentarer, ert stöd under jobbiga tider, er glädje som ni delat med mig och allt pepp. Ni är bäst! ♥

 

Vill ni fortsätta följa mig och min familjs vardag så går det förstås jättebra att göra detta på Instagram, där jag fortfarande är aktiv. Mitt namn där är madamehoffa

familjen hoffman

hej då


Kommentarer


 1. Magdalena december 4, 2013 on 1:02 e m Svara

  Gumman <3
  Har läst din blogg och följt dig även om jag aldrig skrivit någon kommentar. Du känns lite närmare då, saknar dig!! Får försöka träffa dig i verkligheten nu istället :)) vilken livs resa du gjort och tänk allt du delat med dig av, hur mycket du kämpat! Du kommer klara allt, jag är helt övertygad efter det du gått igenom. Lyssnade på gyllenetider häromdagen å tänkte på alla tokigheter vi gjort! Har ett fint minne när vi satt i den stora gungan hos dina föräldrar och pratade om framtiden å kärleken, kommer du ihåg? :) Var rädd om din fina fina familj! Underbart kort på er, ni ser lyckliga ut, hoppas verkligen av hela hjärtat att ni är och får vara det nu och framöver! Stor kram på dig! /

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:02 e m Svara

   Gulle vännen då!
   Klart jag minns, har så otroligt många roliga minnen tillsammans med dig. Du är en av de få vänner jag har som ställde upp för mig när jag hade det som jobbigast, och det betyder mycket för mig ska du veta. Hade varit så roligt att ses och prata gamla minnen snart, dricka lite vin och fnissa som förr :)
   Hör av dig när du får tid så bokar vi in en dejt! <3
   KRAM!

 2. Annah december 4, 2013 on 1:05 e m Svara

  Ha det toppen! Svårt att ta ett sådant beslut när det varit en sådan stor del av ens liv men jag förstår dig till fullo.

  Kramar

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:03 e m Svara

   Ja, just nu ångrar jag mig nästan, men vet också att det kommer kännas skönt i längden :)
   Kram

 3. Svärmor december 4, 2013 on 3:12 e m Svara

  Tråkigt tycker jag!! Men dygnet har ju bara 24 timmar, så jag förstår dej!! Vi hörs och syns ju ändå! 😉 Kramar till dej.

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:03 e m Svara

   Och kram till dig svärmor! Nu får du skaffa Instagram vet du 😉 <3

 4. Men då! :( Men jag förstår. Men hoppas du kommer tillbaka snart ändå :)

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:04 e m Svara

   Ja man vet aldrig. Har redan lite abstinens :)
   Kram på dig, och hojta till om du ser mig i Karlstad nästa gång :)

 5. Madde december 4, 2013 on 4:08 e m Svara

  Har inte Instagram, men har följt din blogg varenda dag!
  Lite deppigt att du slutar, men du måste ju få bestämma själv :)

  Jag hoppas du hittar tillbaka hit igen!

  Var rädd om dig o de dina.
  Många julkramar

  Madde

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:06 e m Svara

   Jag tycker också det känns deppigt, kommer ju att sakna er som varit här och lämnat fina kommentarer. Ni känns ju som mina vänner nu. Men vi har ju varandra på facebook, och Instagram kan du ju ha även på datorn, behöver inte vara appen vet du 😉
   Stora varma kramar från mig till dig!

 6. Maja december 4, 2013 on 5:32 e m Svara

  Tråkigt att du slutar! Har varit kul att kika in här då och då och läsa :)
  Men nu bara måste jag ju fråga en sak som jag funderat på länge, och hoppas du inte tar illa upp :)
  Varför låter du Naomi klä sig så vuxet? Har reagerat på många bilder. Hon är ju bara 12 år! Vi har också en 12-åring hemma och hon hade aldrig fått klä sig i t. ex det som Naomi har på bilden ovanför. Känns alldeles för vuxet och utmanande för en 12-åring (i mitt tycke). Du får gärna svara på hur du tänker kring detta :)

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:10 e m Svara

   Jag tar absolut inte illa upp, och svarar gärna :)
   Angående det på bilden ovan, så håller jag med dig fullt ut! Jag tyckte också den var för vuxen för henne, men hon var ute dagen innan och köpte den för egna pengar, hon var så lycklig över den så jag hade inte hjärta att säga att hon inte fick ha den på dopet. Däremot så tvingade jag henne att ha en kofta på sig över, men den var inte fin nog att ha på bilden :) Skorna hade hon lånat av sin kusin och det såg jag inte förrän efter bilden var tagen.

   Annars så tycker jag nog inte att hon klär sig så utmanande? Jag är ganska hård med sånt där och tjatar ofta om att hon inte får ha för vågade kläder. Hade varit intressant att veta vad du syftar på, för jag blev så nojig nu så jag satte mig och gick igenom bloggen över ett år tillbaka i tiden och kunde inte hitta något som var särskilt utmanande faktiskt? Så om du vet vilket du syftar på får du gärna länka till det, kan vara intressant att veta vad du menar :)

   Stor kram!

 7. Christina Frisberg december 4, 2013 on 5:57 e m Svara

  Ha det så bra i fortsättningen, du och din fina familj, ja var sak har sin tid och plats, nu går mera tid åt till familjen när den växt och det är ju också det viktigaste.
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:11 e m Svara

   Och detsamma till dig!
   Tack för att du följt mig, jag kommer att sakna dina kommentarer. Hoppas du finns kvar om jag kommer tillbaka nån dag :)
   Stora bamsekramar! <3

 8. Jennie & FrökenFlis december 4, 2013 on 8:47 e m Svara

  förstår dej, även om det är jättetråkigt :(
  Men vi ses på instagram :)

  kram! <3

  • madamehoffa december 4, 2013 on 10:12 e m Svara

   Absolut gör vi det!
   Tror jag kommer att bli mer aktiv där nu när jag bara har den att koncentrera mig på :)
   Kram till dig! <3

 9. Caroline, blivande tvåbarnsmamma december 4, 2013 on 10:58 e m Svara

  Tänkt många gånger att det är dags att sluta, men det är svårt att hålla sig ifrån den ändå! Ta hand om er, familjen är alltid viktigast. Kram och tack för den här tiden! <3

 10. anna december 6, 2013 on 9:56 e m Svara

  Kommer sakna dig och dina inlägg. Ha det bra och lycka till med allt. Många kramar

 11. Jenny december 6, 2013 on 11:57 e m Svara

  Åh nej, vad trist! Har skrattat mycket åt dina inlägg men också hållit tummarna stenhårt för er under vårdnadstvisten. Men jag förstår dig så väl, har bara ett barn men inläggen blir rätt glesa ändå!
  Följer dig på Insta :).

  Kram

 12. Martina - Tävling i bloggen december 13, 2013 on 9:45 e m Svara

  Hoppas att du får ett riktigt fint liv nu med din härliga familj, det är du VÄRD!!
  Och lite hoppas jag att du saknar oss så mycket så du återkommer lite då och då iallafall…men bara om du vill förstås. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna