VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varför tog hon bort MIG??!!

Förra veckan tog Naomi ett kort på mig som hon lade ut på sin Instagram. Igår när jag skulle visa detta kortet för Jonas, så var det plötsligt borta. När jag frågade Naomi varför hon tagit bort det, så skyllde hon på att hon hade gjort en ”rensning” bland sina bilder.

Så nu vill jag gärna visa er henne prioritering här. Hon tog bort en bild på mig. Sin högt älskade mamma.

Bilder som hon däremot beslöt sig för att behålla är bland annat följande:

instagram

orättvis

 

 


Kommentarer


  1. Junitjej november 27, 2013 on 1:00 e m Svara

    Jag håller med dig! 😉

  2. anna november 27, 2013 on 8:30 e m Svara

    hahahaha, jag är på din sida :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna