VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Psykopat

Är jag den enda som tycker att Gunilla Persson verkar vara en riktig psykopat?

Nej. Jag tänkte väl nästan det.

Det skulle vara intressant att förstå hur denna människa tänker. Vad det är som får henne att agera som hon gör i olika situationer. För jag kan inte begripa det. Hur tänker man om man sätter ihop en show för att försöka sälja sig själv och sitt barn, när man har noll och ingen talang alls? Det var ju verkligen fruktansvärt det lilla man fick se! Ändå tycker hon att hon är av världsklass och jämför sig själv med stora namn så som Whitney Houston och Mariah Carey.  SKÄMMMANDE! Människan har absolut noll självinsikt.

Det roliga med henne är att hon gör bort sig så otroligt mycket hela tiden, och tror att ingen kommer på henne. Så som igår när hon glömde texten till sitt eget manus, och så försökte hon skylla det på motspelaren! Jag började undra varför hon förklarade det på svenska när 90% av publiken var amerikaner, men det förstod jag ju när man fick se bakom kulisserna….det var för att han inte skulle förstå att hon skyllde sitt eget misstag på honom. Så fult gjort! Falska människa!

 

Det finns vissa kändisar jag skulle kunna jämföra henne med, men inte de hon tror…..

gunilla persson


Kommentarer


  1. Fia oktober 24, 2013 on 8:46 f m Svara

    Brukar inte kolla på hollywoodfruar, men det lilla jag sett och hört så kan jag definitivt hålla med dig! Gunilla är en helt galen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna