VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min buss körde på en häst idag!

Hola allihopa.

Detta är Naomi som gästbloggar. Idag har varit en underbar dag.

Först var det dop för min tremänning Levi, sen åkte jag in till stan och var med mina älsklingar. Syrrorna Alexandra, Sandra, Julia och bästa killen Anton. Vi hade jätte roligt. Det är alltid lika galet när vi är.

Senare på kvällen skulle jag ta bussen hem. När vi var ungefär halvvägs hem så hörde jag något dunka till bussen. Den började låta konstigt men ingen reagerade så mycket. Allting var lugnt tills buss chauffören stannade bussen mitt ute i vägen, gick ut ringde några samtal och efter ett bra tag så kom han in igen.. Alla undrade vad det var som hade hänt och jag fattade ingenting. En kille lite längre back i bussen började prata med chauffören och sa:

– Vad har hänt?

Han svarade vänligt:

– Det var en häst som sprang rakt ut i vägen och in i bussen.

Sen hörde jag inte så mycket mer. Han gick ut igen ringde några fler och alla där bak i bussen stod och kollade ut där bak. Det var några killar i 16 års åldern som gick ut och kollade fram på bussen tog en massa kort och det visade sig att hela där fram på bussen var helt bucklig. Jag vände mig om för att försöka få en skymt utåt där bak för att se mer exakt vad det var som hade hänt men jag såg inte mycket. Förutom ett ljus som blinkade. Jag trodde först det var polisen men det visade sig vara Jonas som hade åkt för att hämta mig. Vi åkte hem och så vet jag inte mer vad som hände.

1000 tankar snurrar i mitt huvud just nu. tex: Hur går det med hästen? Kommer dom behöva avliva den? Tog sig alla på bussen hem okej? Kom polisen dit?

Det kommer säkert stå i nyheterna imorgon.

kramisar beliebern<3 

12 år


Kommentarer


  1. Alvis oktober 13, 2013 on 8:46 e m Svara

    Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

    Ha en bra kväll, Kram! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna