VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Maktlös

Tänk att en person kan förstöra så mycket. Att man kan reta upp sig och känna sig så maktlös mot en ensam persons anklagelser och falska påhitt. Hade det bara handlat om mig så hade jag inte brytt mig så mycket, men när det är mitt eget barn som hamnar i kläm och mår dåligt så blir man så fruktansvärt ledsen.

Förra veckan gick det så långt att fröken ringde mig och var orolig över att N var så nedstämd att det påverkade skolarbetet. 

Till slut framkom det varför. En viss person hade hittat på en massa lögner och berättat saker för henne som ett barn inte ska behöva höra. Saker som hon grubblade över och inte visste om hon skulle tro på.

Det gör mig så ledsen. Jag känner mig så maktlös för det finns absolut ingenting jag kan göra för att få slut på skitsnacket och lögnerna. Han ser inte att han gör henne illa genom sitt beteende, jag tror inte ens han gör det med mening utan han tänker helt enkelt inte. Och att jag säger till gör ingen skillnad, då tror han bara att jag försöker styra över honom.  Jag kan inte göra någonting. Bara se på hur han förstör hennes barndom.

 

knackttomledsen


Kommentarer


 1. Caroline, 20 och blivande tvåbarns mamma september 16, 2013 on 9:40 e m Svara

  Det är så hemskt, känner mig maktlös mot allt som händer när Elias inte är hos mig..

 2. Emma Starkko september 16, 2013 on 10:27 e m Svara

  Vet inte vad jag ska säga, tårarna bara rinner… Inget barn förtjänar detta. Finns inget värre :'(

 3. Madde september 16, 2013 on 10:28 e m Svara

  Kan du verkligen inte anmäla detta ? Jag menar: visserligen har du fått vårdnanden, men du måste väl ändå kunna anmäla detta ? I slutänden undrar man ju om det ens är värt att N träffar sin pappa…. mår hon BRA av det ? Då kanske man måste fundera i andra banor…. Heja dig !

 4. anna september 17, 2013 on 9:07 f m Svara

  fy!!!!! :( Lider med dig, ingen tröst men jag vet hur det känns. Har ju oxå sådana problem, det är som du säger, man står helt maktlös. Kramar

 5. Maja september 17, 2013 on 10:54 f m Svara

  Fruktansvärt. Vilken konflikt med sig själv Naomi måste vara i, eftersom hon säkert älskar sin pappa också. Barn är ju lojala men det är ju inte lätt när det smutskastas :-(

  Till nåt heeelt annat: nu måste ni väl bestämt namn på lillan? Är nyfiken ju!

 6. Fia september 17, 2013 on 1:55 e m Svara

  Usch, vad det gör ont i hjärtat att läsa! Hon som gått igenom så mycket. Stackars henne! Kan det inte bara få ett slut! Håller med Madde lite…mår hon verkligen BRA av träffa honom? Just nu verkar det inte så… Jobbig situatation! Kanske hon skulle få prata med någon utomstående igen? Hoppas verkligen hon mår bättre snart! Kämpa på! Kramar

 7. Annika september 17, 2013 on 7:33 e m Svara

  Helt sjukt.

  Vad säger Naomi själv?
  Vill och orkar hon?
  Hon är ju så pass stor att få välja själv…väl?

  Tycker annars att det borde anmälas hur
  han beter sig mot henne :(

  Massor med kramar till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna