Ellinor fönster klar(1)

(Fotograf Michaela Andersson)  

Jag vet så många som anpassar sig efter andra och vad dem vill och tycker, både unga och äldre. Enligt min åsikt så är det en av de värsta sakerna man kan göra för sig själv. På ett eller annat sätt så kommer det att äta upp dig, och det går inte att undvika.

Beter du dig på ett speciellt sett för att alla andra vill att du beter dig så eller för att alla andra beter sig så, så lovar jag att du kommer bli osäker i dig själv, du kommer att börja tycka att allt är tråkigt och man blir säkert deprimerad om det pågår för länge. Du kommer lixom skrika inombords för att ditt rätta jag vill komma ut och bara få vara dig och ingen annan.
Är du dig själv och gör så som du vill och känner för så kommer du att må bra av det i slutändan, jag menar vem mår inte bra av att vara sig själv? Man kan egentligen inte vara någon annan än sig själv?

Om man gör något för att en annan person säger åt dig, eller för att någon anan vill att du ska göra det, så kommer du troligtvis ångra dig. Känner du inte att du själv vill göra det men att du gör det ändå så är det väldigt stor chans att du kommer att ångra dig efter att du gjort det. Det behöver inte handla om något stort, det kan vara något litet som att ha på dig en speciell tröja som du själv inte är bekväm i, första sekunden du går utanför dörren så är det stor chans att du ångrar att du har på den för att du kommer jämt och ständigt gå runt och tänka på om det var rätt val. Nee men ni förstår mig väll?

Så snälla, det gäller alla, va er själva, det är den bästa er! Och du är fin och bra PRECIS som du är, alla kanske inte gillar det, men vafan man kan inte göra alla nöjda här i världen 😀 hehe.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Sally

  Fint inlägg Ellinor!
  Det är verkligen så. Man måste verkligen göra saker för att man själv vill det, faktiskt lyssna på sin magkänsla. Man kan lätt bli övertalad eller gå mot en riktning för att ens föräldrar eller vänner säger/tycker det, men i slutändan är de bara du själv som måste känna efter vad du vill. Jag har aldrig blivit tillsagd att jag måste göra på ett visst sätt men jag har blivit tipsad av andra hur dom tycker, jag tänkte då ”jag gör väll så, det kanske blir bäst” och gjorde som dom tyckte. Det valet jag gjorde var för flera år sedan men har påverkat typ hela mitt liv som tonåring. Om jag hade följt min magkänsla till 100 procent hade mitt liv sett helt annorlunda ut…ångrar det beslutet jag tog. (Även om jag ändå har det bra nu osv). Såå jag skyller absolut inte på nån annan, men lyssna alltid alltid alltid på dig själv tycker jag :))
  Jag har några frågor:
  1. Hur mycket och vad äter du? Alltså hur stora portioner tar du ungefär?
  2. Hur ser du på feminism-frågan?
  3. Vad är det pinsammaste du gjort? 😉
  4. Vad tänkte du om Kevin första gången du såg honom?
  5. Hur går det med modellandet?
  6. Är du smart? Hade du bra betyg?
  7. Är du religiös? Funderare du mycket på vad som är meningen med livet?
  8. Vad tycker du om detta med att modeller måste vara så himla smala och långa? Jag själv är kort och det känns som att modellbranchen ger ut bilden av att det bara är fint att va lång och smal, att kläderna inte sitter fint på korta och kurviga, då nästan alla kläder är gjorda för långa? T.ex när jag letade balklänning var nästan alla gjorda för långa, jag fick sy upp min.. Det är egentligen helt sjukt i dagens samhälle att det är så. Det skulle kunna finnas modeller i alla storlekar, långa, korta, kurviga, smala…

  Skulle bli asglad om du svarade på dessa
  Lite knasiga frågor kram Kram <333

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jaah man ska alltid göra som man själv känner för!
   Vad roliga frågor! Jag tänkte att jag svarar på dem i ett inlägg, så får alla läsa dem.
   Hoppas du får en toppen dag! Kram, Ellinor

   URL:
 2. Postat av: Alva

  Wow verkligen ett super bra inlägg!

  URL:

Lämna en kommentar