En sida om mig och mitt liv♥

EN NY BEBIS

Hej hej hallåååå hörrni😊 Det va längesen!! En halv evighet sen om inte mer…. Jag skriver ju på andra bloggen nu för tiden. Den som jag startade upp från allra första början 2010. Det har hänt lite sen sist, jag är bland annat gravid igen, det kommer en liten bebis igen i höst om allt går som det ska.

IMG_20170612_183049_002

Nu är ju denna bilden några veckor gammal och nu är jag en bit över halvvägs. Jag har lite strul med blodtrycket men vill ni läsa mer kan ni alltid kolla här

FREDAG

Tänk att det är fredag igen, vi satte på musik imorse, Thea och jag sen dansade vi med Tuva. Max cyklade ju på övernattning med fritids igår så han kommer inte hem förrän i eftermiddag när vi slutar.

image

Jag bokade frissan nästa vecka och är sugen på att klippa nån decimeter. Å färga. Få se hur det slutar :-)

FÖDELSEDAGSTJEJEN

Idag fyller min älskade Thea 11år :-) Jisses, e l v a år! Det firades med sång och paket – såklart.

image

image

Nu ska jag strax ta hem de från skolan, de ska få sluta först. Max har haft 2 timmar cykelutbildning nu eftersom de ska cykla iväg och tälta med skolan senare i veckan. Det ska bli skönt och komma hem tidigt, ikväll ska jag iväg och kolla på nya skolan som alla 3or ska börja i till hösten.

DAGENS TRÄNINGSUPPLÄGG

Nu är det 3v sen jag tränade :-( Förkylningen dröjde sig kvar och sen har jag haft en eftersläntande hosta. Men nu är den nästintill borta så idag va det dags igen 😀

* 10 minuter 7.7 km/h ökar 1% lutning varje minut

* 5 intervaller med 1% ökad lutning efter varje intervall. Hastigheten började på 10 km/h sen ökade 0.5 varje minut. (5min)

* Sen blev det 7.7 km/h och jag sänkte lutningen med 1% varannan minut. (30min)

* 5 intervaller från max lutning och minskade 1% efter varje intervall. Hastigheten började på 11 km/h och ökade 0.5 varje minut. (5min)

* Avslutade de sista 10 minuterna i 7.7 km/h och minskade 1% lutning ner till 0.

= 1 timmes träning
image