VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På bättringsvägen

Hej från sjukstugan. Tänkte bara ge en liten update då jag fått så många sms och meddelanden i veckan från oroliga vänner och familj. Tack för att ni tänker på oss ❤️ Grace fick åka hem från sjukhuset i fredags, men förbättrades inte mycket över helgen trots all medicin. I söndags natt (varför händer det nästan alltid på natten ?) hade hon andningsbesvär och hög feber igen så det var bara att åka in till akuten. 3 timmars väntan känns som veckor när man är orolig och har en ledsen tjej att trösta. Läkaren konstaterade att hon nu har lunginflammation (lunginfektion innan) men att lungorna lät ’ok’ och hennes oxygenvärde näst intill normalt tack och lov så vi slapp att spendera natten.

 

Hon är redan mycket bättre men hostan är fruktansvärd. Varje natt runt 3 har hon fått hostattack som varat i ca 2 timmar (!!!) Läkaren sa att de inte ger hostmedicin till barn i hennes ålder, kan det verkligen stämma? ..så det har inte blivit mycket sömn. Hon äter inget fortfarande (8 dagar nu) har bara fått i henne en yoghurt om dagen så hon har gått ner i vikt. Bortsett från det så är hon mycket bättre!

 

7E0E72D7-5AA7-43C6-81ED-C9FA9688C0C7


Kommentarer


  1. Jannica 22 november, 2017 on 11:01 Svara

    Uff, stackars Grace! ? Man känner sig så maktlös när de är sjuka. Nu är jag dålig på barnsjukdomar, men när vi vårdar lunginflammationer på vuxna brukar vi ogärna ge hostmedicin för att det anses bättre att hosta upp slemmet och rensa luftrören. Till natten kan vara undantaget för att patienten ska kunna få sova. Antagligen liknande resonemang gällande små.

    Krya på dig Grace!

  2. catharina 23 november, 2017 on 11:59 Svara

    Vilken mardröm – Det gör ont i ens mammahjarta att läsa. Stackars lilla livet. Skönt att hon ar pa battringsvag.

  3. Mibb 25 november, 2017 on 13:31 Svara

    Skönt att höra att hon är bättre!! ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig