VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Heartbeeps i Surrey!

Förra veckan fick vi reda på att Heartbeeps har öppnat dörrarna i Weybridge!! Det ligger 5-10 minuter härifrån. Vi gick ju slaviskt i London från när pluttan var 8 veckor gammal och fullkomligt älskade det. Jag har sagt det förut men det är den absolut bästa baby klassen i hela London! Magiskt för de små! Jag har lärt känna tjejen som startade det i Chiswick och det har gått så bra att de har öppnat på flera andra ställen i London och nu även Weybridge! Vi är superglada 😊Det är ingen vanlig musikklass utan det är mer entertaining/teater för barnen och de uppmuntrar imaginative play under klassen. Lärarna är proffesionella singers och de har olika teman varje vecka. Igår var temat ‘pets’. Barnen fick gå ut och gå med små hundar till låten ‘who let the dogs out’ 😂 för att sedan ta dem till en hundsalong där de tvättade, fönade och borstade hundarna. Alltså det är så gulligt att jag inte can handle it!! Om ni bor i London och har en liten så kan jag inte rekommendera det nog! Väldigt svårt att komma in eftersom det är så poppis men värt ett försök. Det finns olika klasser för olika åldrar, från 8 veckor upp till 5 år.

IMG_6429 IMG_6433


Annons

Kommentarer


 1. Susie 11 oktober, 2017 on 23:29 Svara

  Vi gar till Hartbeeps I Chiswick och mina killar (6 manader) alskar det. Idag hade de ett tandborstrave!! Har du varit pa nagra andra baby klasser I Chiswick du kan rekommendera? Eller undvika? Har du provat Little Gym? Funderar pa att kolla in det. Hoppas ni slipper mer otur med huset sa ni kan flytta hem och komma I ordning snart.

  • londonmamman 12 oktober, 2017 on 15:12 Svara

   Hej Susie, vad kul bor du i Chiswick? Det vore jätteroligt att träffas någon dag om du har lust! Alltid kul att lära känna svenskar i området☺️ Haha tandborstrave låter som en klassisk heartbeepsklass.. jag kan rekommendera baby massage och baby yoga med Caroline och gymboree för 6 månaders. Vi gjorde en trial på little gym när Grace var 6 månader men hon grät sig igenom hela klassen, hon tyckte det var jätteläskigt att vara upp-och-ner etc. Men ska testa igen när vi flyttar tillbaka, tror hon kommer gilla det nu. Cadenza, munchkin music och rhyme time i Chiswick townhall är bra X

   • Susie 12 oktober, 2017 on 22:36 Svara

    Jag bor I Chiswick (precis off High Roaden mellan Stamford Brook och Turnham Green) och traffas garna! Vet inte hur mycket du kommer vara I Chiswick nu, men om inte annat nar ni ar tillbaka pa plats. Jag ar har sa sag till nar det passar 😀 Tack for tips pa klasser! X

    • londonmamman 20 oktober, 2017 on 17:06 Svara

     Jag är i Chiswick varannan vecka ungefär! 🤗 Om du mailar mig ditt nr på Sandramariakirk@gmail.com så hör jag av mig nån gång framöver! X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig