VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Improvement

Vårt wi-fi är otroligt segt.. så mindre inlägg men också ganska så skönt att vara offline och bara vara i nuet! Vi har det sååå mysigt. Gör inga större planer utan tar dagen som den kommer. Varvar mellan playan och poolen. Läser böcker (Gracie’s, inte våra 🙈) i skuggan och debatterar om vi ska äta lunch/middag hemma eller ute. Grace är så duktig och mycket ‘lättare’ om man jämför med första veckan. Tror det hade med huset att göra, där fanns trappor och slänter överallt så fick konstant vaka över henne som en hök. Nu leker hon fint själv på gräsmattan. Hon går inte i poolen själv (lärde sig en läxa efter första kallsupen) och har till och med slutat äta sand.

IMG_6103

Hennes ordförråd har fyllts på rejält på semestern. Hon har lärt sig ett nytt ord nästan varje dag!! Så som grass, bush, beach, sea.. bara engelska ord inser jag nu (Steve tjatar hål i huvudet på henne) men hon förstår ‘instruktioner’ mycket bättre på svenska tex ‘hämta mammas skor’, springer in i badrummet när jag säger att vi ska bada tex. Duktiga Grace 💕

IMG_6073


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig