En blogg om livet i London

Annons

Ny vecka ny villa

3e veckan är här och vi har bytt villa! Nu bor vi i Santa Eularlia. Vi har bott i detta område två gånger tidigare så känner till det väl. Gångavstånd till playan och in till hamnen. Detta huset är verkligen dreamy! På tok för stort för oss med tre sovrum, tre badrum, vardagsrum och kök.. 🙈men klagar inte! 🤗 Njuter extra mycket av att det är måndag och grått i London..  IMG_6050IMG_6069IMG_6070IMG_5983 IMG_5984 IMG_5989

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons