En blogg om livet i London

Annons

Aiyanna ibiza

Här kommer ett grymt tips! Ägaren till Amante Beach club (känd Ibiza restaurang) har öppnat en systerrestaurang som heter Aiyanna som händigt nog ligger några minuter från vår villa. Vi har redan varit där och lunchat 3 gånger då maten är suuper och utsikten såå fin. Åt deras tryffelburgare 2 gånger och den var inte att leka med alltså (diet börjar så fort vi landar i London den 16e!!) Annars rullar livet på här borta. Så skönt att ta dagen som den kommer.. IMG_5924IMG_5935IMG_5937

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons