VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Cala Llenya

IMG_5908Vi har nu förflyttat oss till östra sidan av ön. Vi bor 8 minuters gångavstånd för att vara exakt till den otroligt fina stranden Cala Llenya. Det ska tydligen vara en av de bästa stränderna för små knoddar så vi tyckte det lät väldigt practical när vi bokade. Långgrundt, inga stora vågor, väldigt lugnt och mer ‘raw’ natur. Villan vi hyrt är supersöt!! 2 sov/badrum, vardagsrum, kök, fin trädgård och privat pool. Att hyra hus istället för hotell var en no-brainer för oss. Det är otroligt bekvämt att ha kylen fullproppad med mat och kunna ta sig en splash rosé utan att behöva gå till en bar/restaurang varje gång. Grace har sitt eget sovrum/badrum så vi slipper smyga på tå som vi annars gör på hotell. Nu lägger vi henne i sin säng sedan tänder vi grillen! Bättre blir det inte!IMG_5900IMG_5906IMG_5882


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig