VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Cala Bassa beach club

IMG_5793 Vi hade barnvakt här om dagen för lite husband & wife quality time. Grace är ju som ni säkert förstått centrum i våra liv, och även om hon är den goaste ungen på denna planet så är det konstant full on. Har på riktigt bara läst två sidor i min bok.. när hon sover så brukar vi luncha och dricka lite vin och prata, så det blir inte mycket (läs ingen) chill time över huvud taget. När vi var i Dubai var hon bara 4 månader och Marrakech 9 mån, och det var såå mycket enklare! 😂1 års åldern måste väl ändå vara jobbigast? Eller? 😳

IMG_5794Men för att komma till saken. Vi åkte bort till Cala Bassa Beach club som är supernice 🙌🏻 Varit där förut så kändes som ett säkert kort (man vill ju inte gambla när man för en gångs skull har barnvakt!!) NJÖT vartenda minut. Jag solade! Drack champagne! Och cocktails! Läste flera kapitel i boken! Åt grym sushi! Pratade! Badade själv! Rena rama semestern 😂 More day dates plz!

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig