En blogg om livet i London

Annons

Timber!

Gick förbi huset igår (som de flesta dagar.. saknar det 😊) och blev helt till mig att det stod två containers utanför! Bygget har blivit försenat IGEN eftersom grannens ‘checking engineer’ påstod att vår engineer hade gjort nån kalkylering fel så det finns en risk att grannens hus får en 5 mm spricka.. det verkar nu vara löst men det tar ca 2 veckor att få något papper med ett godkännande innan vi får börja. Allt tar sån tid…De har hur som helst igår börjat med annat jobb insides sålänge som att riva väggar, ta bort golv etc. Så äntligen börjar det hända grejor! IMG_4325

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

En reaktion på ”Timber!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons