En blogg om livet i London

Annons

10 månader!

Gracie blev 10 månader förra veckan. Den absolut största händelsen sedan förra månaden var att hon tog 3 steg för några veckor sedan!! Helt galet att vår lilla baby har vuxit så mycket. Det var ju inte längesedan hon bara kunde hålla upp lilla huvudet i bara några sekunder.. men det har inte blivit några mer steg sedan dess, tror hon är rädd för att ramla. Hon står däremot utan att hålla i händerna hela tiden. Hon har jättebra balans och kan stå upp mot 20 sekunder. Krypa är inte lika intressant längre.

IMG_4326

Hon har fått fyra nya tänder som alla kom inom 5 dagar (!) så nu har hon 6 små gaddar. Hon sover hela nätter i sin säng, vaknar ibland redan vid 6 vilket är nytt, men ändå helt ok eftersom hon inte vaknar på natten längre. Hon busar konstant och säger både mamma och dadda till rätt person ☺️ Böcker har blivit väldigt intressanta, speciellt nya Pippiboken vi köpte i Sverige. Hon är extremt nyfiken och ska pilla på ALLT. Köksredskap är roligast i hela världen just nu..😊

 

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons