En blogg om livet i London

Annons

Playdate

Jag och björnungen har varit i Sverige i en hel vecka och lyxat oss (bilder kommer) och är nu tillbaka till verkligheten som inte är fy skam det heller. I morse hade vi playdate med Gracie’s små kompisar 💕  G var glad att se dom igen och kompisarnas leksaker är ju bara SÅ mycket roligare.. hon bjöd på pianokonsert i två timmar 🙈

Har varit så seg på att blogga på sistone men nu är energin tillbaka! 👊🏼 Målet är ett litet inlägg om dagen ☺️

IMG_4320IMG_4324

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

2 reaktioner på ”Playdate

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons