En blogg om livet i London

Annons

The Ivy

The girly weekend continues! Även om vi såklart föredrar när Steve är hemma så har vi det riktigt mysigt. Idag åkte vi in till mysiga Covent garden för lunch med några tjejkompisar på The Ivy marketgrill. Älskar det stället även om det är lite snobbigt. Servitören ville tex inte ta bild på oss eftersom ‘det kan finnas kändisar som inte vill vara med på bild’.. så töntigt..så det fick bli en vanlig hederlig selfie (eller ‘självis’ som pappa säger😂). Riktigt god mat, stor meny och härlig atmosfär! Om ni har vägarna förbi LA nångång så är The Ivy i west Hollywood sjukt nice!! Dagdrömmer ofta om deras red velvet cake 😋

IMG_3469 IMG_3470

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons