VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

The Ivy

The girly weekend continues! Även om vi såklart föredrar när Steve är hemma så har vi det riktigt mysigt. Idag åkte vi in till mysiga Covent garden för lunch med några tjejkompisar på The Ivy marketgrill. Älskar det stället även om det är lite snobbigt. Servitören ville tex inte ta bild på oss eftersom ‘det kan finnas kändisar som inte vill vara med på bild’.. så töntigt..så det fick bli en vanlig hederlig selfie (eller ‘självis’ som pappa säger😂). Riktigt god mat, stor meny och härlig atmosfär! Om ni har vägarna förbi LA nångång så är The Ivy i west Hollywood sjukt nice!! Dagdrömmer ofta om deras red velvet cake 😋

IMG_3469 IMG_3470


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig