En blogg om livet i London

Annons

Girly weekend

Friyay! Veckorna flyger förbi som alltid. Idag hade vi inplanerat att åka till en i mama gänget för playdate, champagne och få manikyr av en nageltjej (vad de nu kallas?) som vi hyrt in. Det går ingen nöd på mammorna i Chiswick 😉 Men tyvärr är G fortfarande dålig så ville inte riskera att smitta dom andra små så vi fick tyvärr avboka. Det blev inte många knop gjorda. Har myst runt hemma och tvättat like my life depended on it 😩 Alla våra kläder stank ju mögel och har inte hunnit/orkat tvätta allt förrens nu.. en del blev förstörda men det mesta blev som nytt efter en tvätt.

Steve är i Spanien på svensexa så vi har tjejhelg 💕 Ikväll ska jag kolla på nån riktig tjejig romcom och dricka vin. Det gäller ju att passa på när katten är borta..

IMG_3421 IMG_3422

En numera obligatorisk dagsaktivitet är att gå till parken och gunga! Här i den gulliga playgrounden i St James’s park. Älskar den parken. Ligger ett stenkast från Big Ben. I bakgrunden ser ni Buckingham palace.

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

3 reaktioner på ”Girly weekend

  1. Hej Sandra!
    Jag är en ganska ny läsare som hittade din blogg när jag letade efter vettiga och intressanta mammabloggar. Har en dotter i samma ålder som Gracie, är en stat at home mum (fast i Norge) och älskar London och inredning, så i din blogg får jag verkligen allt! Jag blir förstås nyfiken på hur du hamnade i London, mötte din man osv och det hade varit roligt med ett sånt inlägg (om du inte redan har skrivit ett som jag inte sett, alltså). Hoppas lilla Gracie blir frisk snart och ha en fin helg. Tack för en kanonbra blogg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons