En blogg om livet i London

Annons

8 månader!

Och så 8 månaders updaten! Som vanligt så har mycket hänt sedan förra månaden. Hon kryper ju som ni redan vet och vill stå och ‘gå’ överallt och hela tiden. Sitta är inte intressant längre, hon är on the move constant och absolut livsfarlig. Nu har hon upptäckt lådor, hyllor och allt däremellan och allt ska pillas på. Gärna så farliga saker som möjligt. Leksakerna är inte intressanta längre. Hon har även lärt sig klappa händerna (till ‘klappa händerna när du är riktigt glad’ och har precis börjat vinka! 😍

Om man bortser från kruppen den senaste veckan så sover hon otroligt bra. Lägger sig kl 7 PM (på sekunden) i sitt rum och brukar vakna 6.30, lite tidigare än förut men ändå helt ok. Var tredje dag sådär så kommer hon in till oss runt 5 men somnar då om direkt. Så duktig!

Hon säger ‘mammamamammamma’ konstant vilket är första tydliga ordet. Dock tror jag (tyvärr) inte att hon vet vad det betyder ännu eftersom hon säger det så ofta och till alla 😊

IMG_3358

Helt omöjlig att ta bild på utan att kortet är i munnen.. detta blev bästa bilden haha 😊

Hon har blivit en ‘scaredy cat’ som blir rädd ganska så lätt. Det som är läskigast i världen just nu är dammsugaren, min mat mixer, vår städerska och  blinka lilla stjärna boken 😂

Äter gör hon fortfarande bra. Jag lagar så mycket olika smaker och rätter jag bara kan. Jag vill att hon ska kunna äta samma mat som oss (utan salt och starka kryddor då såklart), så man slipper laga två olika måltider varje dag.

 

 

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

2 reaktioner på ”8 månader!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons