VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bröllopsspecial

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Lofsan

Idag publiceras en artikel hos Bröllopstorget där jag blir intervjuad. Artikeln handlar om hur man på kort och lång sikt kan lägga upp strategin för att skapa den bästa formen i bröllopsklänningen. Jag gillar inte quickfixes men visst finns det grejer man kan styra upp när det bara är några veckor kvar till bröllopet. Det bästa tycker jag är att starta projektet 1 år i förväg och med en smart och effektiv plan lägga upp träning och kost som på lång sikt både är hållbar och greppbar.


Klicka på bilden för att komma till artikeln!


Kommentarer


  1. Saras Träningblogg 4 september, 2013 on 14:39 Svara

    Hehe, perfa har lite mindre än ett år kvar till mitt eget bröllop så det är väl bara börja satsa på bröllopsformen nu då 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna