VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kräftskivehelg

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Lofsan

Nu har vi ätit kräftor så att det sprutar ur öronen på oss. I lördags hade vi några vänner och deras barn över på kräftskiva hela kvällen och idag har vi varit hemma hos min mamma tillsammans med två av mina syskon och deras familjer. Mamma hade satsat på flera humrar och massa kalixrom också förutom kräftor, så lyxigt!

Innan kräftskivan var vi i Sickla och shoppade lite. Lilla Baxter fick nya löparskor, knallrosa och supersnabba. Mallig som få demonstrerar han farten för alla. Vi var förbi Fredells också för att titta på tapeter. När vi flyttade in i vår lägenhet hade två väggar fondtapet, den i vårt sovrum är fin men en röd med stora blommor i vardagsrummet är långt i från en tapet jag själv skulle välja. Nu funderar vi på en fototapet med stenar istället. Lite crazy men väldigt snyggt.

I morgon kickar vi igång en ny vecka, min födelsedagsvecka som avslutas med en spahelg i Trosa. Bästa födelsedagspresenten från Hans och min mamma!


Baxters snabba skor!


Det var så varmt och vindstilla att vi kunde sitta ute idag!


Obligatorisk smoothie från Naked Juice Bar i Sickla.


Kommentarer


  1. anneli 2 september, 2013 on 07:01 Svara

    coola skor….

  2. Fru Minimalist 2 september, 2013 on 07:40 Svara

    Vi är inne på samma spår som ni med en ny fondtapet i vardagsrummet i form av fototapet med ”naturen” som motiv. Fast i vårt fall någon form av träd och/eller skog. Frågan är om det blir så mysigt och naturligt som vi hoppas, eller om det bara kommer kännas murrigt. Vi vill framkalla känslan av att vara nära naturen varje dag trots att vi bor i stan :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna