VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Glass, Hollywoodfruar och föreläsningar

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Dagens blogginlägg skrivs från sängen med både glass och Hollywoodfruar framför mig. Hans har åkt på en minisemester tillsammans med barnen och jag ska passa på att njuta av ett par dagar med fullt fokus på mig själv och mina projekt. Sen jag fick barn så handlar vardagen oftast om att dela upp dagen mellan att jobba och ta hand om barnen och jag själv hamnar längre ner på priolistan. Att få två dagar som handlar om jobb och mig själv i kombo istället känns jättelyxigt. Tänk två nätter i lägenheten helt ensam istället för att ha fyra andra att ta hänsyn till. Glass och Hollywoodfruar var det första som åkte fram som sagt, när jag själv får välja. :-)

Tidigare ikväll har jag hängt på en stor båt vid Galärvarvet och firat min bästa kompis Karin som fyller år. Karin är exakt ett år yngre än jag så när hon fyller 28 så vet jag att min 29-årsdag närmar sig. Snart är jag 30… Imorgon ska jag i alla fall bjuda Karin på hotellfrukost för att fira henne lite extra. Det ska bli jättemysigt!

Förutom att hänga på Rosa Skrot med mina PT-kunder jobbar jag just nu mycket med att träffa företagsledningar och personal och HR-chefer för att för att planera för olika skräddarsydda föreläsningar och friskvårdssatsningar jag genomför. Det är så spännande och roligt att jobba med företag som vill satsa på sina anställda och där jag får vara med och hjälpa till. Att vara PT innebär ju att jag på individnivå kan jobba med beteendeförändringar men det är grymt att få använda mig av så stora och breda kanaler som TV och föreläsningar!


Dagens Mamma och PT


Grattis Karin!


Annons

Kommentarer


 1. saras träningsblogg 30 augusti, 2013 on 06:52 Svara

  Skönt att bara få vara lite själv ibland!! :)

 2. Helena 30 augusti, 2013 on 10:15 Svara

  Herre gud, vilken lyx!! Och vad underhåller mer än Hollywoodfruar, bättre än standup ju, haha. Njut av helgen!
  /Helena V

 3. fitnesscoachen 31 augusti, 2013 on 07:01 Svara

  Låter härligt med lite egentid, passa på att sova och träna, det gör jag som en galning när jag får barnledigt nån dag. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna