VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cirkelträning på Rosa Skrot

Onsdagar klockan 18 kör jag ett cirkelträningspass på Rosa Skrot, hela terminen. Ikväll var det dags för höstens första pass och med lång väntelista hade nog både jag och deltagarna höga förväntningar. Jag presenterade ett upplägg med 6 övningar som fokuserar på styrka och rörlighet för höftpartiet med insida lår specifikt samt stort inslag av rotationsövningar för att öka styrkan i bålens rotationsmuskler samt baksidan av axeln.
För att höja intensiteten på passet vävde jag in pulshöjare som samtidigt ökar rörligheten i ryggen och ökar den explosiva förmågan i höften samt pulshöjare med fokus på överkroppen. Det blev ett rätt komplext pass, inte i första hand med nybörjare i fokus å andra sidan går alla övningar att anpassa efter individen, något jag alltid eftersträvar.

Efter 5 varv med 6 övningar, 31 minuter från start till mål inklusive vila var deltagarna både trötta, nöjda, glada och peppade. Ett mycket bra resultat! Mina pass strävar alltid efter att ge deltagarna en känsla av att både vara så trött att benen inte går att lyfta eller att armarna inte orkar tvätta håret efter passet samtidigt som tjejerna ska gå från Rosa Skrot med en attityd och inställning som säger att de är oövervinneliga, att de orkar allt. Det är en inte helt lätt balansgång och jag älskar kicken det ger att få se självförtroendet växa i ögonen på mina tjejer!

Vill du också vara med på mina cirkelträningspass på Rosa Skrot? Du kan köpa ett klippkort eller betala för varje pass om du inte vill teckna medlemskap. Alla priser hittar du på Rosa Skrots hemsida. Hör av dig till Rosa Skrot om du vill boka en gratis provapågång!


Kvällens pass bestod av flera sorters rotationer.


Och övningarna går att anpassa efter sina egna förutsättningar.


Grymma tjejer som verkligen gjort sitt bästa, precis som jag vill ha det! :-)

Tack Karin för bilderna!


Kommentarer


 1. […] när jag fick en återbudspass på Lofsans cirkelpass på Rosa Skrot ikväll (se länk) så var jag ömsom glad, ömsom rädd. Jag trodde ärligt talat att jag inte skulle kunna […]

 2. Cecilia 29 augusti, 2013 on 06:12 Svara

  Tack för igår! Du är så jäkla grym! Går alltid ifrån dina pass och känner mig stark och stolt (och helt slut 😉 ).

 3. Krasslig och snorar vidare | erdoderdo 29 augusti, 2013 on 06:13 Svara

  […] ställe helt enkelt. Jag ska köpa klippkort för en del av jobbets generösa friskvårdspeng och gå på Lovisas onsdagspass. Spana […]

 4. Towe 29 augusti, 2013 on 06:57 Svara

  Tack från mig med, öm i kroppen idag men kände men känner mig starkare än någonsin – och väldigt roligt pass :)

 5. FörortsPappan 29 augusti, 2013 on 08:09 Svara

  Otroligt mycket ni hann med på kort tid- verkade vara ett hejdundrande pass!

 6. anneli 29 augusti, 2013 on 10:13 Svara

  Efter passet trött, idag inte så mycket träningsvärk som tidigare men jag skulle behöva sova 24 timmar…

 7. uppochhoppa 29 augusti, 2013 on 14:57 Svara

  Jag kommer någon onsdag. Snart!!!

 8. Saras Träningblogg 29 augusti, 2013 on 16:17 Svara

  Grymt pass! Ser superkul ut! Vilken lyx att få träna med dig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna