VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Helgen som kom och gick

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Det här var min första hellediga helg sedan i början av juli. Att ha två lediga dagar utan inbokade möten, sändning i TV4 eller PT-kunder känns superlyxigt men jag blir tyvärr så rastlös och fyller dagarna med grejer ändå, trots att det bästa kanske vore att bara ligga på soffan!

Igår hängde vi ju i stan först hela dagen och när vi kom hem fick jag ett riktigt lägenhetsryck och både möblerade om vårt vardagsrum och flyttade runt massa TV-apparater. I dag körde vi stora sängracet så nu har vår stora TV flyttat in Toms rum där han har en vanlig och två små minifåtöljer och alla TV-spel och istället för en våningsäng så sover han nu i Sixtens förra säng. Sixten och Baxter fick Toms våningsäng så Sixten sover överst med stege upp och Baxter sover därnere. Toms förra TV med vår DVD och digitalboxen står nu inne i de små grabbarnas rum och vårt vardagsrum är äntligen TV-fritt. Vi tittar aldrig på TV men har gäster många kvällar i veckan och då satsar vi hellre på riktigt bra vardagsrum med sittplatser för alla och så får barnen kolla på sina filmer i sina rum. Då står inte TVn på utan att någon tittar heller som det lätt har blivit härhemma.

Sixten och Baxter är väldigt uppspelta av den nya sängen som Sixten säger att han köpt av Tom men första nattningen flöt på
smidigt. Vi får se hur Sixten tar sig ner imorgon bitti, Baxter är en sömntuta på vardagarna så honom får vi väcka för att komma iväg i tid!


Vi har inte haft lust att ställa oss i köket när det varit så fint och varmt väder ute så det blev både lunch och middag på uteservering. Vi har hittat ett gott falafelställe på Hornsgatan där vi åt lunch och så åt vi laxsashimi till middag på vår favvojapan på Bysistorget. Baxter ville visa er att han fick en fluga i ögat…


Annons

Kommentarer


 1. Annah 26 augusti, 2013 on 05:32 Svara

  Det är roligt att möblerna om =) Skönt med ”Tv-fritt”. Skulle vi också kunna ha. Sitter sällan och tittar på TV. Har helt enkelt prioriterat bort den. Skönt!

 2. Saras Träningblogg 26 augusti, 2013 on 07:41 Svara

  Har med mublerat om i helgen, fast vi insåg att det var bättre som det var så vi ställde tillbaka allt igen 😉 hehe. Men bra Vardagsstryka 😉

 3. VL 26 augusti, 2013 on 16:00 Svara

  Tips på inspirationsblogg:
  http://bagarpojken.blogspot.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna