VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Föreläsning om motivation

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Lofsan

Alltså, jag kan inte nog uttrycka min glädje över hur roligt jag tycker att det är att jobba och hur mycket jag älskar den verksamhet jag byggt upp i mina företag! Jag önskar så att alla människor fick jobba med det de brinner för och uppleva den kicken jag får varje dag.

Jag har tillbringat min eftermiddag ute på Clarion Arlanda och föreläst för TV4:s försäljningsavdelning. Temat för föreläsningen var motivation och jag lyfte fram hur vi kan använda olika teorier för att skapa, bibehålla och ta vår motivation på allvar. Det är mycket psykologi bakom en livsstilsförändring och min akademiska bakgrund inom idrott, hälsa och idrottspsykologi passar så bra med all den erfarenhet jag fått av mina 9 år som personlig tränare. Att vara PT handlar om så mycket mer än att kunna rabbla muskler på latin. En riktigt vass PT är en människokännare som på individnivå kan hjälpa människor hitta sin grej tycker jag!

Nu sitter jag på pendeltåget (ja, nu behöver man inte åka Arlanda Express längre) mot Södermalm och sen ska jag hämta barnen på förskolan och så ska vi hem och bygga en koja och poppa popcorn. Fredag och helledig helg för mig väntar med ett besök på Stockholm Triathlon imorgon. Någon mer som ska titta på tävlingen?


Kommentarer


  1. annah 23 augusti, 2013 on 13:48 Svara

    Ha en härlig helg! Här kör vi visst sjukstuga, men sånt ska väl också hinnas med.

  2. Madde 24 augusti, 2013 on 04:40 Svara

    Tack för en bra blogg!
    Jag har en fundering kring mens och träning. Tränar själv 5-6 gånger i veckan både styrka ock kondition och har oregelbunden mens. Ligger dock inte på för låg fettprocent.
    Funderar om du som tränar mycket har eller har haft problem med oregelbunden menstruation?
    Ska man ändra sin träning om man försöker bli gravid?

    Tack
    Hälsningar Madelen

    • Lofsan 25 augusti, 2013 on 21:00 Svara

      Hej och tack!

      Jag har aldrig haft problem med oregelbunden mens, som tur är. Det låter inte som ett optimalt läge att träna hårt/mycket och samtidigt försöka bli gravid om du har problem med oregelbunden mens, oavsett fettprocent. Jag rekommenderar dig att ta hjälp för att se varför mensen krånglar!

  3. Saras Träningblogg 24 augusti, 2013 on 10:49 Svara

    Va roligt! Låter som du har en skön helg framför dig! Kul att titta på triathlon 🙂

  4. VL 24 augusti, 2013 on 11:17 Svara

    Nej, det blir det inte, bor en bit bort kan man säga.
    Blir en lugnare helg här, behövs…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna