VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista dagen

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Jag har bestämt mig för att satsa 100% på mina egna två företag framöver och därför ska jag vara tjänstledig från min lärartjänst på en gymnasieskola. Jag har jobbat som idrottslärare 50-70% senaste året så det ska bli så skönt att kunna fokusera helt på ett område. Det är väldigt roligt att jobba som idrottslärare och jag älskar mina elever men just nu känner jag att jag är i en annan fas i livet. Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle liksom. Pedagog är jag ju varje dag liksom, det är bara mina elever som är av en annan sort. :-)

Idag ska jag lämna över allting till min efterträdare som ska vikariera för mig så nu blir det en cykeltur till skolan!


Kommentarer


 1. Snygga Muskler 13 augusti, 2013 on 08:48 Svara

  Vad roligt Lofsan! Jag är så himla glad för din skull. Kul att det går så bra för dig. Det kommer passa sig perfekt. Jag kände mig så himla inspirerad när jag tränade med dig och du är bra på att motivera folk. Lycka till!

 2. DeMarkey -LiveYourDreams! 13 augusti, 2013 on 09:21 Svara

  åh vilken lyx att få ha egna företag, att veta vad man vill göra och vad man kan starta för nått. Men själv är jag bara vilsen, söker och söker efter svar på vad jag är bra på och vill göra.. hoppas svaret inte kommer allt för sent bara. =)

  Kul för dig, blir glad för din skull att det går så bra!
  Trevlig tisdag

 3. J - Är min mamma död nu? 13 augusti, 2013 on 09:27 Svara

  Å vad kul, det låter som ett bra beslut!

 4. Icka 13 augusti, 2013 on 11:13 Svara

  Låter bra, att du följer din känsla!
  Det får du fira tycker jag allt!:)
  Tårta för dina företag!

 5. Anna - Trend o träning 13 augusti, 2013 on 12:51 Svara

  Bra beslut snygging! Rid på framgångsvågen 😀

  Får se om vi ses på Skrotet framöver, men jag kommer mest köra PT-online under hösten. OM jag inte blir sugen på fysisk coaching. Den som lever får se :)

  Kram

 6. Helena 13 augusti, 2013 on 13:44 Svara

  Du e tuff du!!
  Hoppas att företagen kommer gå bra – hoppas också kunna hjälpa dig :-)
  /Helena V

 7. Saras Träningblogg 13 augusti, 2013 on 14:59 Svara

  Spännande! Lycka till med allt :)

 8. the B-ROOM 13 augusti, 2013 on 21:28 Svara

  Så spännande. Stort lycka till!!!!

 9. Heja mamma! 13 augusti, 2013 on 22:14 Svara

  Go girl! Kul att det går bra!

 10. Jonna 14 augusti, 2013 on 12:06 Svara

  Vilken bra blogg du har! Denna kommer jag följa:)
  Jag tänkte fråga hur det är med proteinpulver/drinkar när man ammar?
  Får man dricka sånt då?:)

 11. Johannes 14 augusti, 2013 on 13:40 Svara

  Stort lycka till!

  / Johannes

 12. FörortsPappan 15 augusti, 2013 on 19:56 Svara

  Grymt spännande med lite förändring eller? Lycka till med allt, jag fortsätter att följa med spänning. Vad exakt är det du kommer att göra undrar man ju… eller är det jag som inte fattar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna