VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredag

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Jag har haft en dag som på riktigt varit späckad. Jag tar alltid på mig träningskläder på morgonen, innan frukosten. Då vet jag att jag kommer att träna före lunch, för vem vill ta av sig träningskläder som inte är svettiga? :-)

Hans och jag var på gymmet vid 10.30 efter en långsam frukost med massa jordgubbar och kesella. Vi sprang först några intervaller på bandet och sedan körde vi ett pass styrka med fokus på bålen. Jag brukar växla mellan att jobba med timer och repetitioner mellan de mer ”rena” magpassen. Upplägget vi visar på TV4 Nyhetsmorgon på söndag är en av mina favoriter med timer och allt kortare intervaller. Idag körde vi mellan 10 och 15 repetitioner och tre set per övning, helt utan superset utan bara en övning i taget. Det är skönt mentalt ibland att få dra ner tempot på passen eller att helt splitta så att det först (jag kör nästan alltid konditionen före styrkan) är det ena och sen det andra istället för att växla mellan puls och styrka hela tiden mellan övningarna.

Efter lite PT-jobb på Rosa Skrot med galet starka tjejer, massa jobb med mailen härhemma och dammsugardejt och moppvals så sitter äntligen min lilla rumpa i em fåtölj med chips och keselladipp bredvid sig. Snart startar Hans med maten; lammfärsbiffar i pitabröd och ikväll hoppas vi hinna kolla klart på Orange is the new black. Vi har klarat alla tre säsongerna av Walking Dead som vi blev helt besatta av och nu är vi så inne i OITNB. Sen ska vi se andra säsongen av Girls är tanken. Vi tittar aldrig på TV här hemma men serier på datorn är vårt kvällsnöje. Vilka serier har ni fastnat i? Vilken tycker ni att vi ska se efter Girls?


Många frågar om mina vita sandaler; de är från Zara. Jag kör alltid på Gstarjeans. Den här modellen heter Arc 3D och finns bl.a. hos Brandos om man inte bor i Sthlm.


Kommentarer


 1. Mia 9 augusti, 2013 on 18:28 Svara

  House of cards och the Killing är riktigt bra serier!

 2. Jennifer 9 augusti, 2013 on 18:33 Svara

  New girl är en otroligt bra serie! Ha en trevlig helg :)

 3. annah 9 augusti, 2013 on 18:36 Svara

  Jag älskade OITNB, såg klart den på några dagar och nu måste man vänta till nästa år… gahhhh. Ser just nu Homeland på netflix, också superbra. Annars brukar jag gillar ”tjejfilmer” och tv-serier såsom glee och pretty little liars.

  ha en fin helg!

 4. Angelica 9 augusti, 2013 on 19:36 Svara

  Vi kollar också alltid på en massa serier istället för tv. Vi gillade också Walking Dead väldigt mycket. Kan även rekomendera The Following, Dexter och The Mentalist. Vi har fastnat helt för alla dessa serier! =) Vill inte att de ska ta slut!

  Ha en fin kväll!

 5. Mikaela L 9 augusti, 2013 on 19:49 Svara

  Vi har fastnat i Private Practice, sen blir det nog Bones.

 6. Ronak 9 augusti, 2013 on 20:37 Svara

  Helt klart Dexter ! Riktigt bra

 7. Clara 9 augusti, 2013 on 21:04 Svara

  Game of thrones, snygging! Och en riktigt bra: Studio 60 on the sunset strip. och så shit – har ni inte sett Lost? Vilken underbar serie att ha kvar att se. Min all time favourite.

 8. Emma 9 augusti, 2013 on 21:11 Svara

  Här kollas det serier med för fulla muggar 😉 Homeland, Dexter, The dome, Suits, Hannibal är några bra serier som rekommenderas 😉

 9. Lotta 9 augusti, 2013 on 21:33 Svara

  House of cards och SOA. En annan serie vi fastnade i totalt var Shameless. Alla tre är kanon!

 10. Linda 9 augusti, 2013 on 21:35 Svara

  Sons of anarchy, breaking bad, game of thrones – alla tre är såna som man inte kan sluta titta på! Måste ses!

 11. Elin 9 augusti, 2013 on 22:04 Svara

  Suits helt klart. Ögongodis för båda parter. Läste ett inlägg av dig om träning efter graviditet, jag är nybliven mamma sedan två veckor och undrar hur dags man kan börja köra lättare gympass? Skulle vara så skönt för rygg och axlar känner jag efter mycket bära och amma. Tex lats, rodd, sittande axelpress lat raises och baksida axel i pecdec. 3×15 rep exempelvis. Men jag är rädd att göra något fel, och för tidigt. Jag tränade fram till två dagar innan förlossning och det kändes bra. Vad rekommenderar du? Mycket tacksam för lite tips. Grym blogg och allt du gör (nymopt ex) /Elin

 12. Cattis 10 augusti, 2013 on 05:59 Svara

  Vi älskar också serier. Mitt tips är House of cards och white collor.

 13. Charlotte 10 augusti, 2013 on 08:22 Svara

  Hej

  Vi fastnade med för walking dead. Synd att man måste vänta på nästa säsong.
  Game of thrones måste ni se! Bästa någonsin!

 14. Jessica 10 augusti, 2013 on 12:28 Svara

  DEXTER!!! :)

 15. maja 10 augusti, 2013 on 17:07 Svara

  the killing är asgrym serie =)

 16. Jenny 10 augusti, 2013 on 19:25 Svara

  Homeland är jättebra, ta den!
  Var ser man andra säsongen av girls?? Älskade första!

 17. Annika 11 augusti, 2013 on 08:16 Svara

  True Blood är min absoluta favorit. Sex säsonger finns att tillgå, se från början är min rekommendation.

 18. Linda 12 augusti, 2013 on 19:25 Svara

  Homeland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna