VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slutspurten

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Det känns som att det var så nyligen jag skrev att jag körde slutspurten inför sommarlovet och nu plötsligt kör vi slutspurten av just sommarlovet. Efter lite missberäkningar från vår sida står vi denna vecka utan barnomsorg samtidigt som Hans och jag har jobb upp till halsen. Det gäller att vara flexibel och göra det bästa av situationen men jag kan säga att det är både två små gräbs och två föräldrar som längtar till förskolan nästa vecka. :-)

Jag står med höstschemat för alla PT-kunder framför mig samtidigt som alla andra projekt ska spikas och sjösättas. Extra roligt är att mitt nya bolag registreras nu. Jag har en enskild firma sedan tidigare och nu startar jag mitt andra företag, ett aktiebolag. Det känns helt fantastiskt att kunna ta detta steg, helt perfekt grund inför vad som komma skall!


Dagens mellis blev en smoothie med hallon och jordgubbar. Ni har väl sett mitt recept i senaste numret av Fitness där jag tipsar om Lofsans Hallondröm?


När vi jobbat klart för dagen brukar vi besöka en av alla parker i närheten och köpa glass. Igår hängde vi på Mariatorget.


Baxter var besviken över att ena gungan var trasig och att behöva vänta…


Kommentarer


 1. Träningsglädje 7 augusti, 2013 on 18:45 Svara

  jag ser fram emot dina projekt – du verkar ha mycket skoj på g!!

 2. Saras Träningsblogg 7 augusti, 2013 on 20:19 Svara

  Happas ni haft en skön semester så ni är redo får allt spännande som händer nu! Trevligt att du skriver förskola med och inte dagis som de flesta gör 😉 hehe…säger förskolläraren ;P

 3. annah 7 augusti, 2013 on 20:37 Svara

  Du är så driven och har så mycket på gång, låter så spännande allting! Hoppas allt går bra!

  Kram

 4. Malin Z 7 augusti, 2013 on 20:55 Svara

  Receptet har jag testat och lakritspulver har blivit nya favoriten :)

 5. Aniika 7 augusti, 2013 on 22:07 Svara

  Ser fram emot att höra mer om dina projekt. Världen ligger för dina fötter :) Lycka till!

 6. Anna Margareta 8 augusti, 2013 on 05:48 Svara

  Så spännande! Jag är så imponerad av dig och din man och ert driv. Det får mig att taggs till. Stort lycka till!

 7. Mire 8 augusti, 2013 on 07:00 Svara

  Oh, vilken spännande höst som ligger framför och som alltid är du så inspirerande med dina projekt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna