VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Workshops med chins

Det har väl inte undgått någon av er flitiga läsare att jag går igång på träning och övningar med kroppsvikten?! :-)

Jag har många kunder som kämpar med att klara allt från sin allra första chin/pullups till brudar som siktar på 20 stycken, det är lika häftigt att få följa utvecklingen som coach oavsett. På lördag kör jag den tredje omgången med små workshops med tema chins och pullups. Det finns ett par platser kvar för er bloggläsare om ni vill vara med.

Tanken med denna workshop är att bygga upp en övningsbank och ett självförtroende i övningen så att man på egen hand vågar och orkar träna på rörelsen. Vem som helst kan vara med, bara du du är beredd att verkligen testa. Du får med dig ett 16-veckorsprogram inriktat på chins att jobba efter om du vill.

Lördag 10/8

Grupp 1: 08-10
Grupp 2: 10-12

Plats: Rosa Skrot, Tunnelbana Mariatorget

Pris: 400:- inkl moms

Maila mig Lovisa.sandstrom@me.com för att boka en plats och skriv vilken grupp du vill vara i.


Det här är två av mina PT-kunder som var och en börjat på
Noll och nu är på väg mot 20. Då kryddar vi till träningen med extra belastning som ni ser på bilden.


Kommentarer


 1. dorro 6 augusti, 2013 on 14:21 Svara

  Varför bor jag i Göteborg??? Det där vill jag ju vara med på.

 2. Mia 6 augusti, 2013 on 18:05 Svara

  Jag med!! Men om du planerar en liknande workshop under dagarna runt 18 oktober så kommer jag extremt gärna :)

 3. Saras Träningblogg 6 augusti, 2013 on 19:34 Svara

  Åh det där hade jag velat!! Har kämpat hela sommaren med att klara EN men är nu nääästan där :)

 4. anneli 7 augusti, 2013 on 08:56 Svara

  Är superladdad inför lördag…..

 5. kim robertsson 7 augusti, 2013 on 21:47 Svara

  Jag määäää…långt att pendla från gbg:-\ tips här??

 6. Karin 12 augusti, 2013 on 13:13 Svara

  Märker att jag tyvärr är några dagar för sent ute, men skulle vilja gå på sån workshop! Några planer på när du ska ha det nästa gång?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna