VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ski Lodge Lindvallen

Här kommer en hälsning från Lindvallen där vi bor några dagar. Vi var här uppe både förra och förrförra sommaren, sommaren innan dess, när jag var gravid med Baxter var vi uppe i Åre så det har blivit en tradition med sommarsemester i fjällen.

Idag ska vi upp på Högfjället och vandra, Hans ska springa 10 km utför precis som jag gjorde förra året och sedan ska vi köra ett chinspass i det grymma gymmet som finns i Lindvallen. När Sats drev ett gym i samma lokaler var det rätt kasst, nu är jag imponerad. TOKA ligger vid Experium och har ett gigantiskt lekland för barnen som redan igår kväll när vi kom fram var en succé.

Lindvallen är ett riktigt barnfamiljsmecka året om. Vi brukar vara i Tandådalen vintertid men vi är sugna på en skidsemester här denna vinter.


Barnen har grymma skalkläder från Isbjörn of Sweden, de fungerar året om, underställen med monstermönster är från Vossatassar. Jag kör på Röhnisch på överdelen, kompressionstajts från 2XU och lättare vandrarskor från Merrell.


Annons

Kommentarer


  1. […] Lovisa med familj (som också inspirerade rejält till denna spontana tripp helt och hållet med sina härliga inlägg) åkte vi till Högfjällshotellet idag för att där hoppa på Södra Kungsleden, […]

  2. […] Lovisa med familj (som också inspirerade rejält till denna spontana tripp helt och hållet med sina härliga inlägg) åkte vi till Högfjällshotellet idag för att där hoppa på Södra Kungsleden, […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna