VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Parträning på TV4 Nyhetsmorgon

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: TV4

Min söndag startade med ett besök på TV4 och medverkan i Nyhetsmorgon. Ni ser mig där varje söndag framöver. Idag körde vi tema parträning och jag lägger självklart upp hela passet jag har satt ihop åt er här i bloggen så fort det kommer ut på TV4 play. Nästa söndag visar vi hur man tränar benen hemma i trädgården, ett tufft pass perfekt som komplement till löpning eller för dig som vill komma igång med träningen nu under semestern.


Emilia de Poret gjorde sin programledardebut i Nyhetsmorgon idag och hon var så bra!


Jag hade med mig massa färska kryddor som exempel på hur man kan göra goda kalla såser lite nyttigare.


Kommentarer


 1. Maria 21 juli, 2013 on 13:04 Svara

  Hej och tack för bra inlägg tidigare om graviditeter! Inspirerande var du i TV4 oxå…som alltid:-) en fråga har jag om mage nr 2. Är din uppfattning att den generellt blir större och vad tror du om viktuppgång. Tror du (för dig 12kg + på båda) man kan styra det mesta själv genom träning och mat jag kände så under graviditet nr 1 att jag levde bra men unnade nig som alltid i livet vid tillfällen. Eller tror du att man generellt lägger på sig mer gång nr2. Kanske mycket viktfokus här det är dock inte min mening men jag känner att för mig var det skönt att slippa onödiga kilon. Nyfiken på dina tankar/kunskaper i frågan. Med vänlig hälsning, Maria

 2. DJ 21 juli, 2013 on 17:56 Svara

  Hej! Du är fantastiskt duktig på tv, Lovisa!! Har ett tips, du har säkert tänkt på det själv och det är att låta programledaren ställa klart frågan innan du svarar. Du får då mkt proffsigare intryckt. Du är fantastisk duktig som sagt… 😉 Hälsningar, DJ.

 3. emma erlandsson 21 juli, 2013 on 20:46 Svara

  Ville bara säga att du var grym på tv4 eller är hela tiden. När jag skriver in lofsan.se så säger det att sidan inte kan hittas. Däremot funkar det med alltomföräldrar.se
  Ville bara säga det. Kram

 4. Mattias 25 juli, 2013 on 21:28 Svara

  Hejsan Lofsan,

  Har följt din blogg en del och sett att du är väldigt aktiv och dessutom har barn som säkert kommer bli aktiva inom föreningslivet eller dylikt.

  Vitränare skulle uppskatta om du blev meddlem och hjälpte oss med lite smygreklam för att kunna bygga upp ett stabilt forum för alla som tränar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna