VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TV-tips!

Här kommer ett tips för er som gillar träning:

Imorgon bitti 0745 är jag med på TV4 Nyhetsmorgon. Vi kommer att prata om den svenska träningsboomen ur ett samhällsperspektiv. Det har aldrig funnits så många lopp att springa och vi tävlar som aldrig förr men det är bara i ett samhällsskikt träningsmängden ökar. Träning är en klassfråga, kanske är det så att de som behöver träning allra mest är de som inte har tillgång till den? Ekonomi, kunskap och integration är faktorer som påverkar. Ni vet att jag brinner för att få fler kvinnor att vilja, kunna och orka träna. Titta på TV4 imorgon om ni vill veta mer!


Vi njuter av en liten pärla vid Roslagen i närheten av Kapellskär men imorgon åker vi in till TV4 en sväng för att delta i samhällsdebatten kring svenska folkhälsan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna